Ei jaksa ees uskoo että nyt ollaan jo toukokuussa.. Vettä sataa ja tuulee, aurinko ei toistaiseksi edes yritä paistaa. Ja tänäänkin on vasta tiistai. Tästä viikosta tulee pitkä! Pääsin onneksi toissa päivänä muuttamaan toiseen kotoisampaan asuntolaan, ettei tarvitse kyhjöttää enää yksin laitosmaisessa tyttölässä. Täällä on paljon kodikkaampaa, pitää vaan odotella vielä että Jonna tulee kouluun ja muuttaa mun kämppikseksi. Ei me kyllä ehditä olla enää hirveän kauan kämppiksiä ennen kesälomaa. Paitsi että meillä on kesätyö jaksoa heinäkuuhun asti. En vaan sitte yhtää huvittais!! Ois vähä parempaakin tekemistä kun olla harjussa ilmaisena työ voimana! -.-

Herkän hahmos kaukaa näin
Sua ennen tuskin koskaan huomasin
Vaan nyt sua
Pois en koskaan päästäiskään
Mä voittajaani katselin: oot mun
Oon sun

Enkä kerkee olla edes Uunon kanssa kun suurimmaksi osaksi kesääkin kuin viikonloppuisin ja sen säälittävän kesäloman pätkän mikä meillä on. Niiin turhauttavaa. Jos Uppis nyt edes paranisi.. Pakko saada se ens kuussa tänne ees vähäksi aikaa. Piristäs vähä tätä harmaata arkea. Mut ainakin viikonloppuna Uppis vaikutti tosi hyvältä, jalka on ollut ihan sula. Ja taluttaessakin Uppiksen loikkiminen vaikutti siltä että ei oo jalka enää yhtää kipeä:) Toivotaan vaan parasta. Ainakin meen viikonloppuna taas vähän ratsastamaan sillä ja vois alkaa ottamaan vähän ravipätkiä. Jos sais Uppiksen kuntoon ens Malaskan valmennukseen tai ainakin sitä seuraavaan. Pakko ehtii harjottelemaan kisoihinkin, koska sit mulla ei oo mitään heppaa kisoihinkaan, ja haluun mennä vaan Uppiksella.

Tänä yönä viimeinkin
Rakastuin mä looseriin
Joka aito on, ja vielä enemmän



Ikävä Uunoa <3. Sunnuntaina jouduin tietenkin menemään Sipan valkkuun toistaiseksi Ezzinalla, sen jälkeen kun olin ratsastanut kevyesti Uunolla käyntiä. Sipa ei taaskaan päästänyt yhtään helpolla ja vaati tosi paljon. Mentiin aluksi ravissa väistöjä, sitten ravissa avoa, jonka jälkeen pienen pieni täys kaarto ja sulkutaivutusta uralle. Lopuksi tultiin vielä avoa uraa pitkin, josta piti kääntää vähän kentän keskelle päin sulkutaivutusta ja jatkaa taas avossa suoraan. Arvaa oliko hiki sekä ratsastajalla että hevosella.. Ezzi oli taas aika ihana kun sai ensin runnottua suoraksi molemmat suunnat. Tuntuu että nykyisin se verkassa vänkää joka suuntaan vastaan.. Noh, ihan kiva kuitenkin että voin mennä nyt Ezzinalla valmennuksiin Uppiksen sijasta.