img1887201.jpg

Sunnuntaina kuluikin koko päivä ratsastamiseen ja heppailuun. Heti aamusta yhdeltätoista kentälle Uunon kanssa vääntämään sileää. Melko kevyesti mentiin, taivutuksia avoimella kaulalla. Myös vähän ravipuomeja ja puomikasaa lopuksi. Hoitelin Uunon, käväisin suihkussa ja syömässä ja lähdin uudelleen tallille puoli kolmen aikoihin.
   Laitoin Lankun kuntoon esteharjoittelua varten ja lähdettiin kentälle. Pave oli jo laittanut meille puomeja ja pienen esteen, jota sitten mentiin alkuverkkojen jälkeen. Pappa oli alkuverkoissa tahmea kuin mikä, ja sai koko ajan pitää edes jonkinlaista ravia yllä. Laukoissa alkoi jo vähän lämpenemään. Esteet sujui hyvin, vaikka aluksi Lankku meinasi vain vähän astua yli. Kun reippaasti kannustin vaan eteen päin niin alkoi heppa jo vähän innostumaankin. Varsinkin sarjaesteestä Lankku tuntui pitävän. Piti kyllä olla aika tarkkana, ettei pappa päässyt vetämään pukkisarjoja. Turvaliivinkin olin kaivanut vartavasten esiin, mutta nätisi poju meni koko ajan, enkä sitten päässyt tippumaan.
   Ezzina pyöri samaan aikaan kentällä kun menin Lankulla ja Ezzin omistaja pyysi minut ratsastamaan Ezzin. Vappu (joka oli kuvaamassa) meni loppukäynnit Lankulla, kun itse ratsin Ezziä. Heitin turvaliivin pois ja nousin selkään, kunnes neiti arabiristeytys veti kamalan laukkapystyynnousupukki-piruetin ja lensin rähmälleni maahan, taas kerran. Aina se turvaliivi on siellä missä ei pitäisi! Ristiselkä vähän tärähti ja ratsihousut oli täynnä hiekkaa, mutta sinnikkäästi hyppäsin selkään ja aloin työstää tammaa. Ezzina oli säpäkämmän tuntuinen kuin muistinkaan, ja pörhöili aina jos näki jotain epäilyttävää. Ihan kivasti kuitenkin kulki. Lopuksi käytiin vetämässä kevyt maasto lenkki, Vappu Lankulla ja minä Ezzinalla. Olipas hauska safarimaasto:D Hepatkin kulki rentoina - Lankku vähän liiankin!

Vappu sai napsittua hienoja kuvia minun ja Lankun esteharjoituksista(:

Laukannosto päällä.

img1887202.jpg
Hoplaa! Takana Ezzina.
img1887203.jpg

img1887204.jpg

Istun jäykkänä kun kivi juu.;) Ja ilmekin on tiukka.:D
img1887254.jpg



img1887255.jpgimg1887256.jpg
img1887302.jpg
img1887304.jpg

img1887306.jpg
Pappa oli hieno<3