Uskallanko edes kysyä että tuliko kaikille edellisen viestin jälkeen varmasti selväksi, että pääsin sisään Harjuun?:D
   En ole pitkään aikaan ollut näin onnellinen. Kaiken lisäksi Ninni tulee kanssani sinne! Saadaan asua samassa kämpässä (khihii, ilman vanhempia:D), unelmien opiskelupaikassa.. Huh, jännittää niin paljon että tässähän ihan hengästyy ja sydän heittää volttia.. Totta kai siellä saa opiskella hiki niskassa, mutta motiivi on korkealla, koska saa opiskella siihin ammattiin mihin oikeasti haluaa.
    Huolestuttaa vaan Uuno ja Jesse. Uuno jää vuokraajan ja äidin huostaan, koska en ainakaan ekaksi vuodeksi sitä harjuun saa (tarkoituksena olisi löytää harjusta joku kiva vuokris..) ja entä sitten Jesse.. Mukaan sitä en voi ainakaan ottaa ja näen sitä vain viikonloppuisin.. Kyllä se varmasti pärjää, mutta miten ikävä sitä tuleekaan.. Varmasti kamala ikävä molempia poikia.

Tänään oli taas rankkapäivä. Aamusta menin ratsastamaan Uunon ja oli kamala helle. Kenttä oikein hehkui kuumuudesta, eikä haluttu silti lähtä maastoon lintsaamaan reeneistä. Uuno olikin mitä parhain, joten ei tarvittu kun 45 min, että olin tarpeeksi tyytyväinen. Laukoissa Uppis ansaitsee taas oikein erikoismaininnan, koska se malttaa jo niin rauhallisesti pienemmätkin voltit. Vastalaukassa vielä on hiomista, niinkuin ope keskiviikkona sanoikin...
   Päivällä lähdin Ezzinan kanssa kentälle rehkimään. Aurinko porotti entistä kuumemmin ja oltiin puolentoista tunnin jälkeen läpimärkiä hiestä neidin kanssa. Ezzi oli alussa kun ydinpommi, olisi mennyt pää ylhäällä sinne tänne. Sain kuitenkin sen rauhoittumaan väistöillä ja siirtymillä ja lopulta sain taas esille Ezzistä kouluratsun. Neiti meinasi välillä jännittyä, joten otin vähän keskiravia ja madame alkoi muuttua paljon kevyemmäksi. Laukka osuus oli maailman paras: sain koottua niin paljon laukkaa, että neiti laukkasi melkein paikallaan ja väistettyä todella pitkin askelin sivulle laukasta.





img1662316.jpg

Ezzina joskus.. Vuonna 2008 (; Laiskuuttani en jaksanut ladata uusia kuvia ja oli pakko saada joku kuva tähänkin(: