Tässä teille nyt uusi ulkoasu, josta saa kiittää Mattea!

Huoh. Huomenna alkaa kesätyöt. En ole jaksanut ajatella edes koko asiaa.. Kuukausi vanhainkodissa.. Toivottavasti aikaa menee nopeasti.
   Eilen tapahtui jotain todella kummallista; ratsastin Uunolla kaikessa rauhassa ja kun ravasin heppa ontui! Oikeaa etusta, jota se on ennenkin ontuillut (viimeeksi viime kesänä). Jalassa ei ole ikinä nähty mitään ja se on täysi mysteeri. Jalka on varmaan rasittunut jostain liikaa.. Hitto! Toivotaan että ontuminen menee nopsaan ohi! Ei tässä nyt taida tähän hätään auttaa kuin lepo ja kylmäys.

Tänään oli sitten oikeastaan todella mukava päivä. Uuno vietti vapaata eilisen ontumisen jälkeen, joten vuokrasin tämän päivän Ezzinaa. Mentiin kentälle Vappu ja Jaffa seurana, joka oli tosi hyvä koska eilen oli satanut. Ei siis pöllynyt yhtään! Tuli kyllä hirveä kuuma, joten menin ilman varsia ja jouduin nostamaan puntitkin ylös. Neiti hösäsi aluksi, mutta rentoutui suht. nopsaan ja oli tosi hieno! Avot ja sulut onnistuivat ajatuksella. Laukkaosuus oli jälleen kerran paras, vaikka Ezzi meinasi heittää ylikierroksia. Mentiin laukassa avo - ja sulkutaivutusta. Vau! Lopuksi vielä keskiravia ja neiti sai kunnolla venyttää kinttujaan. Jahuu, oltiin ihan hikisiä vaikka oltiin menty alle tunti. Lopetin sitten kenttäilyn siihen kun heppa oli niin mahtavan hieno.
   Lähdettiin sitten käymään metsässä, joku alle tunnin lenkki. Ezzi käveli reippaasti eteenpäin, mutta pystyi silti antamaan koko matkaksi vapaat ohjat. Tallille palattua aloin purkaa hevosta ja keksin että voisin ratsastaa Ezzinan tarhaan asti. Olin saannut jo satulan pois, joten hyppäsin kaivon päältä neidin selkään ja lähdettiin tarhoille. Syöttelin vielä samalla kun istuskelin selässä ja yritin rentoutua (koittakaa itse rentoutua istuessanne paljaalla luisevalla arabin selän päällä!).

Niin ja huomenna pitäis jaksaa herätä liian aikaisin ja ehtiä töihin kahdeksaksi.. Taitaa jäädä elokuvien katselut väliin että jaksan herätä! On nimittäin unet venähtäneet jo yhteentoista asti:D


img2042084.jpg