Musta tulee nyt sitten kolmen vuoden päästä harraste ohjaaja:-) Ainakin yritän saada tän koulun kolmessa vuodessa päätökseen niin pääsee pois täältä hullujen huoneesta:D No ei, suht. rauhallisista meno on täällä asuntolassa ollut. Btw, aattelin kuitenkin alkaa tässä lomien aikana pitämään tunteja jos kehtaan tai osaan. Ainakin oon Neealle lupautunut pitämään jo tunnin, mut jännittää vähä ku en oo viel kertaakaan pitänyt maksullisia tunteja.. No, kun kokemusta ja rohkeutta karttuu vielä lisään niin kyllä musta voi vielä tulla ihan kelpo ope.. Mua saa toki kysellä tunteja pitämään, pidän ihan miellään vaikka lasten talutustuntejakin ;-)
   Hm.. Vappu kävi testaamassa sunnuntaina yhtä heppaa, joka olikin sitten ihan tosi kiva Vapun mielestä. Lämppäri taas kyseessä, mutta koko ikänsä toiminut ratsuna. Kisoissa hypätty jopa metriä ja taitaa laukanvaihdot, menee helosti peräänantoon yms. Ei siis mikä tahansa lämppäri kyseessä. Harmi että ikää on jo 20 vuotta, mutta videossa näytti ainakin tosi kuumalta, eikä miltään pystyyn kuolleelta. Ens sunnuntaina lähdetään hakemaan se meidän tallille Vapun ylläpito hepaksi! Päästään siis taas kahdestaan ratsastamaan ja aletaan vissii pikku hiljaa kisailemaankin ihan tosissaan:-) Tai no, ei vissiin vaan aletaan. Heti kun Vappu on tutustunu tarpeeksi uuteen heppaansa:D
   Tänään oli sitten maailman helpoin koulupäivä. Kymmeneltä alkoi ainut tunti, mikä kesti vain puoltuntia koska ope oli kipeenä ja meidän piti täyttää vain yksi lappu missä kyseltiin kestävästä kehityksestä. Siihen loppu mulla koulupäivä:DD Huomen on ympän koe ja pitäis kyl siihen lukee kun jaksaa.. Aikaa on ainakin, jollen oo menossa kattomaan Jonnan harkkaestekisoja Shereelillä niinkuin lupailin.. Pitää silti yrittää laittaa koulu ja opiskelu heppojen edelle, vaikka ne hevoset tuntuu menemään aina kaiken päälle, varsinkin kuin Harjussa opiskelee.. Onneks tääl on iso osa niitä hevosaineita ja eilen oli ratsastustuntikin ja menin ihanalla Mollylla:)

Dressage.jpg dressage image by booshea_01

dressage.jpg Dressage image by QueenxKarlie