img1915269.jpg
Minä ja Uuno pellolla vääntämässä ja edessä Ezzinan pää.

Aurinko jatkaa vaan porottamistaan (onneksi) ja huppari vaihtuu t-paitaan. Jesse viettää kaiket päivät loikoillen ja jos liian kuuma tulee kissa haluaa mukaan pesemään autoa (seurauksena märkä ja tyytyväinen kissa, joka tunkee naamansa vesiletkun päähän ja ihmettelee miksi sieltä ei tule enää vettä). Uunosta on tullut rauhallisempi ydinpommin sijaan. Mäkäräiset taas tunkee inisten joka paikkaan ja niitä saakin Uppis painella välillä tukka putkella karkuun.
   Viikonloppu meni ratsastaessa. Koulua väännettiin, vaikka esteillekin olisi tarkoitus tähdätä (jos vaikka satun harjuun pääsemään..) Maastossakin ollaan käyty Uppiksen kanssa, koska kentällä on ollut niin turkasen kuuma. Ei ole viikonloppuna tapahtunut oikein mitään sen ihmeellisempää, Riikan kanssa hilluttiin illalla taas jossain, mutta kaikki tyypit tuntuvat olevan hevonkuusessa. Kahden viikon päästä olis kuitenkin saada kasattua vähän porukkaa viettämään koulun loppuja.
   Täytyypä muuten vielä juhlistaa, että Ezzina mammuska täytti tänään 17- vuotta ja minulla on huomenna nimipäivät. Uunolla on taas synttärit tämän viikon perjantaina, ja poju täyttää 15 - vuotta.
  
img1915270.jpg
img1922847.jpg

Tein muuten viikonloppu ratsastuksista koostevideonkin, joka löytyy toistaiseksi vain täältä (<klikkaa), koska en ole jaksanut ladata sitä youtubeen. Lataan sen sinne kuitenkin jossain vaiheessa, mutta toivottavasti youtube ei poista musiikkia taas kerran :(