IMG_7585.JPG
IMG_7599.JPG

Tänään oli kyllä sellanen päivä, että tuntu kun ei olis muuta tehny kun istunut hevosen selässä. Ainiin, ennen kun rupean tarinoimaan täytyy ihkuttaa että kirjoitan nyt ikiomalla kannettavalla<3;) Voin sitten harjussakin kirjustella tänne.

No niin mutta mutta. Kolmen aikoissa lähdin Uunon kanssa kentälle. En halunnut laittaa helteeseen ollenkaan satulaa joten laitoin vain huovan loimivyöllä kiinni. Vappu tuli kuvaamaan ja saatiin tosi ihania kuvia, kiitos Vappu! Uppis oli kyllä oikein mukava. Selässä oli todella mieluisaa istua kun heppa pyöristi niskaa ja selkää. Mietin hetken uskaltaako sitä nyt laukata, mutta Vapun kannustuksella laukattiin ja ihan suht. rauhallisesti! Uskalsimpa päästä toisen käden irtiohjastakin ja Uuno rentoutui entisestään.
   Oli tarkoitus lähtä sitten kaksipäällä Jaffalla (sen ''kunniaksi'' kun Jaffa lähtee huomenna kohti uutta kotia) Uppiksen jälkeen, mutta yllätten Terhi soitti ja kysyi liikuttamaan Ezzin. Eihän siinä auttanut enää vastustellakkaan auttaneet (olin puhki poikki Uunon jälkeen), koska äiti oli mennyt jo lupaamaan että voin liikuttaa Ezzinan. Laitettiin sitten Jaffa ja Ezzi kuntoon, hypättiin selkään ja lähdettiin. Ravailtiin aluksu pikku maasto kierros ja sitten takaisin autiomaalle eli kentälle. Ezzi oli aluksi melkoisen hankala. Irroteltiin sitten kevyessä istunnassa alkuverkkojen jälkeen. Vappu hyppäsi Jaffalla huimaa pystyä:) Ite en todellakaan neidillä hypännyt vaan laukkairrottelujen jälkeen neiti oli taas melko normaali itsensä ja malttoi keskittyä - onneksi koska itteäni särki päätä ja janotti. Ei olis hermot enää kestäny sen temppuiluja siinä vaiheessa.
   Jaffa toisiaan lähtee huomenna uuteen kotiinsa. Talli on onneksi samalla paikka kunnalla niin päästään ponia moikkamaan. Ja onhan Vappua kysytty ratsastamaankin sillä vielä, vaikkei enää Vapun poni olekkaan.


http://eminkuvia.otokset.fi/kuvat/Uppis/ilmansatulaa/ täältä löytyy vähän kuvia tämän päiväisestä Uunoilusta. En jaksa nyt ladata tänne.

pst. Sain Vapun kameralla mielestäni todella karismaattisen kuvan Uunosta! Tykkään ite tosta kuvasta ihan hirveesti, koska siinä just korostuu Uunon kauneus ja epäluuloisuus.

IMG_7657.JPG



HUOMIO BLOGINI LUKIAT! VUOTIS SEKOILEE JA HEITTÄÄ TÄMÄN KUUN KIRJOITUKSIA IHAN VÄÄRÄÄN JÄRJESTYKSEEN, MUISTAAKA KATSOA PÄIVÄMÄÄRÄ!