Jännittyinä lähdettiin Jessen ekoja näyttelyitä kohti, mutta turhaan jännitettiin. Jesse oli innoissaan kun otettiin kuljetuskoppi esiin ja meni malttamattomana sen luokse hillumaan. Automatkakin sujui ongelmitta, Jesse loikoili kopissa tyytyväisenä ja muutaman kerran maukui. Näyttelypaikallakin Jesse oli myös ihan tyytyväisen oloinen, ei sanonut hälinästä mitään ja meni tyytyväisenä häkkiinsä poseeraamaan kun ihmiset kävelivät katsomassa ja ihastelemassa. Paikalla oli arvaten melkein 30 kissaa ja katsojiakin jonkin verran.
   Jesse kilpaili pentusarjassa, joka oli ensimmäisenä. Samassa luokassa oli yhteensä 11 kissaa. Jesse oli nätisti sylissä ja tuomarin pöydässä piti vähän keikistelläkin. Tuomari valitsi kolme parasta jatkoon ja ensimmäisenä jatkoon lähti Jesse Joonatan! Saatiin palkinnoksi kuivaruokapussi lelun kera.
   Jatkoon kutsuttiin sitten ensin pentusarjan parhaat kissat. Jesse tuli hienosti kolmanneksi. Saatiin kissakassi, jossa oli kissan ruokia, lelu ja kaikken paras: ruusuke. Kaiken kukkuraksi Jesse äänestettiin kolmanneksi katsojien suosikiksi.
   Koko reissu meni siis todella hienosti. Jesse sai hyvät arvostelut, varsinkin väritystä ja turkin puhtautta kehuttiin.

img1823383.jpg

img1823384.jpg
img1823385.jpg
img1823386.jpg