Lokakuu on varmaan tän vuoden yllättävin kuu.. Saatiin esimerkiksi tietää että Goon tulee seukkareille Kotkaan marraskuussa! Sinne tulee myös mm. Fintelligens ja smak, mutta ei niistä nyt niin väliä.. En oo kuunnellu harjussa muuta kun Goonia, maailman parasta tehtaan varjosta - levyä. Levy on ollut minulla nyt kesän lopusta lähtien eikä ole vieläkään kyllästynyt yhteenkään biisiin. Mahtavaa että päästään toista kertaa katsomaan Goonia! En malttais odottaa..(pst. >Goonin sivuille tästä!< ) Olen muutenkin kuunnellut paljon paljon musiikkia. Ihanimmat biisit ovat tällä hetkellä Goon - hullun huolet, Haloo Helsinki! - Ei eerika pääse taivaaseen, Uniklubi - Vnus, Chisu - Paden Paden, Rammstein - Du Hast ja Akon - Beautiful. Näitä kuunnellessa menee tää siis tämä kuu..

Kirjoitellut en ole peräti viikkoon, koska en ole päässyt nettiin harjussa omalla koneella. Tapahtunut viikossa on taas tosi paljon, harjussa ollaan ratsastettu ja olen mennyt Terolla ja aivan mahtavalla pikku suokki Kaapolla. Orinäyttelyt olivat keskiviikkona ja siellä oli tosi mageita suokki ratsuja. Muutama etupainoisen näköinen, mutta yksi suokki kantoi erityisen hyvin itseään. Hienosti ne meni koulua ja hyppäsivätkin huimat 105 cm. sarjan ratsastaja selässään. Kyllä ne suokit osaa.:) Sitten viikko olikin ihan normaali, pääsin jopa ajamaan traktorilla:D Viikko vilisi kyllä silmissä niin nopeesti, että en edes tajunnut että tänään pääsee oikeasti jo kotiin. Oli niin mahtavaa, kiitos kaikkien ihanien ihmisien  ja opettajien (: Ens viikolla taas samalla meiningillä! 
   Tänään oltiin Uunon kanssa kentällä ja sitten maastossa Ezzina ja Hami seurana. Huomenna hypitään ja sunnuntaina on kouluvalmennus. Harjussakin minulla on Jepan kouluvalmennus ensi viikolla perjantaina ja lauantaina, eli jään sitten taas sinne lauantaihin asti. Tarkotus oli ottaa Uuno silloin, mutta näillä näkymin ei ole kuskia joten menen koulun kopukalla. Ajattelin kysyä kaapoa, mutta en tiedä saako sitä valmennuksiin koska sillä menee vain opettajat valmennuksissa kun ponimus on hieman kiireinen ja hösläävä.. Mutta ainakin sain Malaskalta positiivista palautetta kun menin Kaapolla, joten ehkä voisin saada sen.. Tai ehkä voisin kokeilla ottaa jonkun helpon hevosen. Njäh!(:

Ainiin, vielä loppuun mainostus Vapun tekemästä videosta Hamista. :)
http://www.youtube.com/watch?v=Twc5LWuLbwI

Viime viikon valmennuksesta hehkeinä. Uudempia kuvia ei ole, koska isoveli pölläsi kameran tallinnaan.