Raviajo pursuu jo korvista ulos. Olen viikon sisällä ajanut enemmän kun laki sallii. Onneksi parina on ollut Jenniina ja meillähän on aina hauskaa.. Ollaanhan me hii maneita! Tänään mentiin kello 8 aamusta ajamaan reellä ja ilmakin oli tosi kaunis. Oli ihanaa, mutta varpaat ja sormet oli ihan jäässä kun saatin lupa lähteä tallille, laitoin Hovittaren ravaamaan koko matkan tallille, koska sormet olivat sen tuntuiset että jos niihin koskee niin ne katkeavat..
   Pääsin onneksi myös viikolla liikuttamaan ihanaa Kaapoa koulun jälkeen. Kaapo meni tosi hyvin kun sain yksin työskennellä sen kanssa kunnolla. Poni alkoi jo luottamaan vähän ulko - ohjaan ja pystyin välillä päästämään sisäohjasta kokonaan irti. Kaapo malttoi tosi hyvin kun muisti koko ajan jarrutella ja loppu ajasta se jo ravaili itsekin nätisti ilman suurimpia pidätteitä. Kaprada on hiieno mies<3 Ens viikolla alkaa tallijaksot, niin pitää kattoo jos ehtisin ja pääsisin taas menemään Kaapolla. Niin ihana kuin se onkin.. joku kerta otan treikun mukaan ja vien sen kotiin Uunon seuraksi kun en raaski enää jättää sitä harjuun:)
   Meillä oli harjussa peräti yksi kämäinen ratsastus tunti ja sain sinnekkin onnekseni Teron! Tero ei edes karsinassa pahemmin yrittänyt hyökätä kimppuun niinkuin viimeeksi koko ajan. Yrittihän se irvistellä ja tulla korvat luimussa kohti, mutta kun vastasin irvistyksiin rapsuttelemalla, se lopetti sen ja käyttäytyi hienosti. Ratsastaessa se oli oma itensä, vähän jukuri ja yritti nostella päätä taas aivan vinoon ja ylös. Ratsastin sitä ensin paljon eteen ja pian se alkoi jo rentoutua. Kun teimme laukka - käynti siirtymiä se kuumeni ja alkoi steppailla. Kun en päästänyt sitä omin päin rynnimään, se hermostui ja päätti vähän heittää takapäätä. Ei siinä auttanut kun läimästä kouluraipalla joka pukkiin pyllylle niin kyllä se pian taas lopetti ja jatkoi eteen päin. Lopussa se sitten rentoutukin ja venytin sitä eteen alas. Sain jatkaa jumppaamista vähän pidempään vielä tunnin loputtua, kun Tero kuulemma niin harvoin venyttelee sitä päätään alas. Hienosti meni siis.:)
   Tänään pääsin siis kotiin ja menin tietenkin ratsastamaan Uunon. Uuno olikin alussa kuin atomipommi, joten laukkailin ensin kevyessä istunnassa ja se menikin välillä vähän turhan lujaa:D. Sitten tulikin toinen ääni kelloon.. Löytyi supermageaa ravia ja sitten liideltiin kahdeksikkoja ja ympyröitä pitkin kenttää ja Uuno lopetti höheltämisen. Ravi nimenomaan tuntui enemmän tanssilta kun ravilta.. Varsinkin lopussa keskiravi! On se oma heppa kyllä aina niin paras!:) Mentiin aika kevyesti koska luulin että huomenna on valmennus, mutta koska Vappu menee sunnuntaina Tolmun estevalkkuun niin en tahtunut mennä yksin Sipan valkkuun huomenna. Treenaillaan sitten koko viikonloppu ilman mitään valkkua ja tunteja. Hyvä välillä niin, voidaan Uunon kanssa keskittyä kunnolla toisiimme ja tehdä jotain kivaa.
   Tänään ehdin pitää Vapulle ratsastustunninkin Uunon liikuttamisen jälkeen ja sain Vapulta tosi hyvää palautetta! Vappu tajusi hyvin mitä hain ja Hami kulki lopussa rennosti ja letkeesti kuin mikäkin kouluponi. 
   Hohoo. Ens viikolla alkaa siis tallijaksot ja niitä kestää kolme viikkoa. Yhden viikonlopun olen kinni harjussa ja se meni sitten juuri kissanäyttelyiden päälle! Harmi! Ei ole muutenkaan mitään erikoista tiedossa.. No, Jepan valmennus on parin viikon päästä ja menen sinne vain La koulunhevosella ja Vappu tulee Hamilla:-)

Ainiin ja täytimpä 11.11. 16 vuotta;) Nyt lukemaan raamattua, eli Kyra ja Ratsastuksen taito kirjaa>