img1897064.jpg

Koulu on lähtenyt taas alamäkeen. Kaikki kokeet tuntuvat tulevan rytäkällä päälle. Matikan kokeesta tuli 4+ ja joudun tekemään kotona kotitentin, joka on kokeen tapainen paperi, johon minun pitää laskea laskuja. Että näin.
   Harjuun kokeet menivät ihan putkeen. Haastattelussa olin ihmeen sanavalmis ja käsittelykoe oli tosi helppo. Ratsastuskokeeseen sain mennä aivan ihanalla Paronilla, joka oli aika samankaltainen kuin Uuno. Kuumeni ekoissa laukoissa ja oli muutenkin tosi herkkä pohkeelle. Kouluosuus meni ihan putkeen, mut esteet meni roimasti huonommin. Hyppäsimme ensin ristikkoa, sitten sen jälkeen laukassa n.75 - 80 cm pystyä. Ohjasin Paronin koko ajan aivan vinoon, mutta onneksi heppa korjasi aina itse virheeni. Usein tule myös väärää laukkaa. Jäin myös hypyissä jälkeen, koska olin niin jännittynyt. Kaiken lisäksi Paroni heitti vielä pystyn jälkeen pukit, mutta onneksi en sentään tippunut!
   Olin myös Hoipa-alalla kokeissa ja ne sujui myös hyvin ja kaikki tyypit vaikutti tosi mukavilta siellä.

Vaikka itselläni ysin viimeinen puserrus ja älyttömästi kaikkea tekemistä, Jesse jaksaa olla silti aina niin riehakas ja piristää päivää. Kevään kunniaksi ollaan käyty myös metsässä rallattamassa.

Vapulle kiitos kuvista!
img1897063.jpg

img1897066.jpg


img1897067.jpg

img1897069.jpg

img1897070.jpg