Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world
Painful to me
Pierce right through me
Can't you understand

Eilen juoksin kuunvalaisevaa metsätietä pitkin kotiin, ajattelematta mitään, katsellen kuika suuret kuuset vilisivät silmissä. Tie oli alkanut sulaa jään peitosta, kesä taitaa tulla sittenkin. En voinnut muuta kuin juosta, nauttia pimeydestä ja hiljaisuudesta. Paikasta, josta vain kuun valo näki ja valaisti minua, synkkyydestä, josta ei kuulunut mitään. Se on parasta mitä tiedän. Joskus on vain ihanaa olla ainut ihminen maailmassa, sen pienen hetken kun kukaan tuijota, naura ja arvostele.
  
   Tänään kävin aamulla ratsastamassa Uunon. Uuno oli aivan ihana tänään. Menimme avoja - ja sulkuja käynnissä, ja ravissa ja laukassa asetuksia ja taivuksia. Ilmakin oli mitä mainion, tarkenin kahdessa hupparissa. Sen jälkeen lähdin Vapun rippijuhliin. Söin itseni täyteen suklaakakkua, joka oli aivan taivaallista. Kera vaniljavaahdon, ah. Olin juhlissa varmaan kaksi tuntia, ja lähdin kotiin. Olin mennyt autokyydillä, mutta tahdoin kävellä kotiin, koska aurinko paistoi ja kaipasin liikuntaa. Kiersin paskanaamojen talon suosiolla kaukaa.

Tänään olisi tarkoitus, että Vappu tulisi tallille amerikan serkkunsa kanssa ja tehtäisiin jotain. Riippuu tosin siitä milloin Vapun rippijuhlat loppuvat. Jos Vappu ehtii lähteä ratsastamaan Jaffalla, taidan lähtä Uunolla uudestaan mukaan. Tai sitten en.




Today^