Auauau. Otin kantositeen (salaa gehgeh) pois, jotta voin käyttää hiirtä oikealla kädellä ja kirjoittaa paremmin. Tuntuupa ihanalta käyttää taas oikeaa kättä. Tosin välillä vihlaisee solisluuta.. Mut onneks saan tän siteen pois tiistaina!

Olin tänään koko päivän kotona. Teemu kysy kaupunkiin ja myöhemmin lenkille tekstarilla, mutta en vastannu kumpaakaan viestiin, kun saldo ihan lopussa. Mur. Ja oon yrittäny rajottaa kännykän käyttöä.. Nyt sen on ainakin pakko onnistua ku en haluu et saldo loppuu. Mitä mä teksin ilman kännykkää, ku en voi juoruta Ninnin ja Vapunkaa!;'s

En oikeestaan tehny muuta kun istunu koneella ja ollu Jessen kanssa ja tallilla. Niin ja piirsin, taas kerran, sillä kädellä millä ei saisi. Mutta nyt kun solisluuta ei enää vihlo ja kolota koko ajan niin en jaksa pitää sitä kantositeessä turhaan.

   Illalla kävin vielä Jessen kanssa lenkillä. Oli ihanan pimeää, mutta kuitenkin niin valoisaa.  Lunta oli ihanasti sopiva kerros, eikä ollut edes kylmä. 
   Kun menin myöhemmin tallille katsomaan vielä Jesseä ja Uunoa, oli Mira käymässä tallilla. Mira kertoi että Lankun ratsastuskoululta oltiin soitettu ja sanottu että Lankku otetaan kesällä leireille. Eikääh ,_, Lankkuhan on jo 20, ja kun se just on taas piristyny täällä, ni miks sen pitää lähtä taas kiertää kenttää ympäri? Ja vielä KESÄLLÄ. Loppuukohan mun ja Lankun matka ennen kuin se on alkanutkaan? Jollei Mira osta Lankkua, mutta se nyt ei oo vielä ollenkaan varmaa. Hmp. Onneks on Uuno eikä kukaa varasta sitä multa eikä lähetä sitä leireille.

img1676744.jpg