En tiedä jaksanko vaihtaakaan blogia vaikka uhkailin, kun olen jo sen verran ''kauan'' pitänyt tässä blogia. Jos temppuilu jatkuu, niin pitää vielä harkita uudestaan!

Ezzina oli tänään vapaalla ja Terhin pitäisi tulla sen kanssa huomenna Niinan tunnille kun minä menen Uunolla. Tänään menin Uunolla ihan rennosti. Eilen sillä oli vapaa, koska en jaksanut millään liikuttaa kolmatta hevosta. Virtaa riitti aluksi liikaakin, mutta tein siirtymiä ja lisää siirtymiä ja se toimi hyvin, niinkuin eilen Ezzilla sen hätäillessä. Uuno oli sitten yllättävän kiva ratsastaa, vaikka eilen olikin se vapaa. Jos tästä oikeasti kehtaisi valmennukseen raahautua. Pitää vaan odottaa valmentajan päätöstä tuleeko sen tänne peräkylä Kotkaan:)
   Jesse pääsi tänäänkin pitkälle lenkille (niinkuin eilenkin, vaikken jaksanut vitutukseltani kertoa). Kierrettiin kyllä kaikki kolot ja puskat kaukaa, kun meidän postilaatikolla oli nähty käärme! Hyi, olen nähnyt kesällä yhen elävän käärmeen ja yhen kuolleen käärmeen näin toissapäivänä Harjussa ;S. Ei paljon huvittaisi että Jesseä puree käärme. Silloin kun minulla oli vielä Kille, sitä puri käärme mutta onneksi viisas kissa tajusi tulla kotiin ja pääsi sitten eläinlääkärille ja selvisi:)

tämän päivisiä kuvia, huono laatu ja kuvaajana äiti:D >>KLIKKAA TÄSTÄ!<<


uppissyksy 015.JPG