Eilen se sitten astui treikusta ulos ja pitkään sitä on Jaffan (ja Kissin) jälkeen odotettu. Vapun uusi heppa ylläpitoon! Tallin pihassa seisoi komea, melkein musta ruuna nimeltä Hami. Uuno ja muut hevoset pällistelivät hämmästyneinä uuden tulokkaan suuntaan. Muuten heppa oli komea kuin mikä, vain laidun vatsa pilasi kokonaisuuden. Kukaan ei meinannut uskoa silmiään, että siinä seisoi 20 vuotias, lämminverinen! Koska Hamilla ei ole papereita, minusta tuntuu, että Hamin suvussa on ainakin jotain isoa ponirotua, ei mikään lämminverinen ole niin ratsunmallinen! No, ehkä siihen vaikuttaa se, että Hami on ollut koko pitkän ikänsä ratsu.. Ei voi kuin ihmetellä.. Kissikin taitaa jäädä nyt kakkoseksi, vaikka komeahan sekin silloin oli kun se oli Vapulla pari viikkoa kokeilussa. Toivottavasti Hami olisi nyt sopiva heppa Vapulle ja ennenkaikkea terve kuin pukki!

Kun liika lihat vatsan ympäriltä lähtevät, on Hami hieno paketti.
juuhamppu.jpg picture by eminkuvat

Harmi kun jouduin sitten eilen lähtemään bussilla takasin Harjuun. Just kun oltiin pääsemässä Vapun kanssa taas kahdestaan ratsastamaan:( Onneksi viikonloput ja lomat on keksitty. Ens perjantaina vois ainakin lähtä Uunon ja Hamin kanssa (ihan vaan tiedoksi Vapulle jos sattuu tätä lukemaan) kentälle samaan aikaan. Ratsastan Uunon sitten läpi ilman sen ihmeempiä treenejä, koska lauantaina on kouluvalmennus. Jos valmennus ei jatku vielä sunnuntaina ni silloin on sitte estereenit tiedossa. Onneks tääl Harjus menee viikot tosi nopee nii pääsee sitte kohta taas oman pikku Uunon kanssa harjoittelemaan. 
   Hm.. Tänään oli ratsastustunti ja menin suokkitamma Paukulla. Olin kuullut Paukusta vaikka mitä kauhutarinoita, mutta Paukku oli kyllä ratsastamisen arvoinen pakkaus! Aluksi se oli vähän työläs, kun meinas vaan juosta alta siirtymissäkin. Mutta kuin toistin joka askeleella sen asettumaan haluttuun suuntaan ja kuuntelemaan ulko-ohjan nostavaa ohjaa ja pidätettä, (eikä nojaamaan siihen) oli Paukku tosi ok! Laukka oli kyllä inhottavan nelitahtinen (ei muuttunut paremmaksi vaikka päästi kunnolla eteenpäin) ja Paukku oli harmillisen pieni, jos jotain pitää moittia.. Mutta ei todellakaan ollut mikään hirveä tapaus, vaan ihana neiti:) (KLIK)