... se leikin kestäkööt.

THE LAUANTAI

Eli aluksi viikonlopusta. Lauantaina ratsastin Lankulla maastosssa ja illalla lähdettiin Ninnin kanssa Siirille, leffailtaan. Meille tuli tosin kamala kiire, kun oltiin sovittu että viideltä aloitetaan ja kello oli jo yli viisi ennen kuin ehdittiin edes lähteä. Perille päästin kuitenkin. Kaikki muut olivat jo paikalla, mutta ei meitä ollut kuin yhteensä kuusi.
   Aluksi katsottiin Saw 3. Hitto että oli pelottava elokuva, en pystynyt katsomaan kamalempia kohtauksia ja rutistin pääni Ninniä vasten. Juoni oli kuitenkin hyvä kun pääsi kärryille. Harmitti vaan kun on jäänyt kakkos osa väliin. Eli seuraavaksi pitää katsoa se.

All that I wanted were things I had before
All that I needed, I never needed more
All of my questions are answers to my sins
And all of my endings are waiting till begin


Kesken leffaillan (silloin kun katsottiin toista leffaa), soitti Teemu. Teemu kysyi mua niille. Arvasin melusta että paikalla oli jälleen kerran myös meidän luokan jätkälauma. Koska sisällä istuminen alkoi tympäännyttämään ja illan pimeys ja viileys houkuttamaan päätin lähteä - ja Ninni tietysti mukaan. Ties vaikka Jigsaw piileskelisi nurkan takana.
   Teemu tuli meitä vastaan ja mentiin niille. Jätkiä siellä olikin ja oltiin ainoat tytöt Ninnin kanssa. Teemulla istuttiin ja kuunneltiin musiikkia, onneksi slipknotia ja välillä räppikuraa. Lähdettiin joskus kymmenen jälkeen ja Teemu + Henri tulivat saattamaan. Olipa kiva kulkea metsän ympäröivää pikkutietä heikolla valaistuksella kauhuleffan jälkeen.. Päässäkin jyskytti ja uni alkoi tulla väkisinkin. Onneksi pakkanen ja mopojen äänet piti minut hereillä kotiin asti.

THE SUNNUNTAI
Sunnuntai aamuna oli väsynein oli pitkään aikaan. Nukuin pommiin omista rutiineistani. Heti kun jaksoin raahauduin tallille leikkimään Jessen kanssa. Päivä menikin taas ihan normaalisti. Mentiin Vapun kanssa ratsastamaan ku Uuno meni aika kivasti. Lopussa ihan pro peräänanto, vaikka alussa menikin liian paketissa. 
   Illalla Riika laittoi viestin lähdenkö lenkille sen ja Ninnin kanssa. Suostuin. Lähdin Jessen kanssa kylälle hiekkatietä pitkin vastaan. Kissa oli aivan innoissaan kun näki Ninnin ja Riikan tulevan ja pörhelsi niiden luokse häntä pystyssä maukuen.
   Veimme yhteistoimin Jessen takasin talliin ja lähdettiin lenkille. Taino, lenkille ja lenkille. Teemulle me oikeasti sitten mentiinkin kun tämä kysyi taas meidän niille. Saman porukan kanssa hilluttiin jälleen. Ei ollut mitään erityistä, kaikki hajaantui aika aikasin kotiin. Loppuen lopuksi me mentiin ala-asteen pihalle juttelemaan jotain Henrin, Teemun, Riikan ja Ninnin kanssa ja lopulta mekin lähdettiin kotiin päin.

-- Thö end.