Tänään oli vaan hauska päivä Jaffan kanssa, mentiin kentällä siinä viiden maissa. En päässyt Uunolla, kun kenkä melkein irti, mut se tullaan laittamaan huomen kiinni. Ni ei viitti nyt turhaa pudottaa sitä.  Vappu ratsasti ensin n. 20 minuuttia, sitten minä menin ehkä 20-30 min. Jaffa olikin yllättän reipas, Jaffaksi. Menin vähän kaikenlaista, laukkasinkin aika paljon. Menin sitten kevyessä istunnassa laukkaa kenttää ympäri, sain jopa pidettyä laukan yllä:) Mutta hyvinhän se meni.
   Loppukäynneissä mm. seisoin jalustimilla, makasin Jaffan selässä ja ravasin väärinpäin. Kotimatka mentiin viisaina pellon kautta - lunta oli puoleen sääreen. Pelto kun on aika pitkä, hyppäs Vappu selkään puolessa välissä kun en jaksannu enää pohrata.

Tytöt tarvii hellän orin, ne ei tyydy pelkkään koniin.
Ne haluu päästä täyteen raviin, tulla kovaa, tai jättää väliin
Tytöt tarvii hellän oriin, ne ei tyydy pelkkään koniin.
Ne haluu päästä täyteen raviin, tulla kovaa


Hoidettiin Jaffa ja hilluttiin tallilla, ulkoilutettiin Jesseä.
   Johanna tuli katsomaan Uunon koulusatulaa myöhemmin. Testasin sitä Uunolla tallin pihalla, äiti piti Uunoa kiinni riimussa. Kuulemma pitäis topata - muuten sopiva. Äiti soittaa sille myyjälle, ja jos se pudottaa hintaa niin topataan se ja ostetaa:D Hohoo<3. Johanna kehui satulaa paljon, on kuulemma oikein hyvän mallinen ja merkkinen. Ja IHANA istua<3:D