Minne ikinä vie elämäs tie
Älä anna tän tilaisuuden luisua käsistäs
Muut puolestas säätää mut sä oot se joka päättää
Kuuntele itseäs

Kesälomaa jäljellä suurinpiirtein kolmisen viikkoa (jahuu, ootan kyllä innoistani koulujen alkua! Pois kotoonta Harjuuun:D). Enää viikko kesätöitä ja sitten on vielä kaksi viikkoa kesälomaa.. Nyt pitää kyl tehä vielä kaikkee kivaa enneks tulee lähtö Harjuun ja sitten en olekkaan kun viikonloput kuvioissa. Pitää se kannettavakin ostaa, niin pystyn Harjussakin päivitellä blogia ja jutella mesessä kavereiden kanssa:-)
   Harmi etten enää kesäloman aikana pysty menemään kunnolla Uunolla, kun jännetupin tulehdus on vasta parantumassa pikku hiljaa ja aletaan hiljalleen ratsastamaan sillä. Hitto. Olisin niin halunnut mennä kunnolla sen kanssa nyt kun vielä on aikaa mennä sillä.
   Meripäivilläkin pitäis kävästä, mut en saa mistään revittyä aikaa siihen. Eilinen meni tallilla, samoin tää päivä liikuttaessa Uunoa ja huomenna suurpyölille tunnille illemmalla ja vaikka pääsen töistä kahdelta jos jossain vaiheessa pakko hoitaa Uppis. Lauantaina olisi suunnitelmissa Vapun ja vapun serkun kanssa lähteä kouvolaan, tykkimäkeen (sinne pitää kyllä joka ikinen kesä päästä:D). Mitäs sunnuntaina.. Sunnuntaina kyllä ehtis, mutta silloin kojuja jo puretaan poes. No jos ei tänä vuonna raahaudu sinne, ensi vuonna uudestaan.. Hepat etusijalle, ei voi mitään kun tälle alalle on lähtenyt..

Jos en ole kertoillut, Jaffa on löytänyt uuden omistajan mutta asustelee toistaiseksi vielä meidän tallilla. Vappu on ahkerasti etsinyt ylppäri heppaa ja löytänytkin jos yhen unelmahepan:-) Ei parane vielä kertoa enempää, kun ei ole vielä varmaa lähteekö kyseinen heppa juuri Vapulle;D
   Ja Jesse voi hyvin kuten kuvista näkee(: Rennosti otetaan, mutta kyllä sitä on metsäänkin pitänyt päästä hyppimään. Tosin, meidän agiesteet oli aivan säpäleinä kun käytiin eilen mettässä, vaikka suurin osa oli naulattu kiinni! Eikä kyseessä ole mikään yleinen metsä, vaan meidän oma metsämme joka on hevostarhojen takana, pihapiirissä! Noh, uusia rakentamaan jos jaksaa.



1247757229_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
1247758186_img-d41d8cd98f00b204e9800998e