En oo muuten ainut joka on vaatteet päällä joutunut veteen hyppämään.. Oltiin tänään aamulla nimittäin Annan kanssa laiturilla istumassa, kunnes Annan kännykkä valuu housujen taskusta ja putoaa suoraan jokeen! Hetken panikoitua Anna hyppää vaatteet päällä perään. Oli taas aika mielenkiintoista nähtävää! Kännykkähän laaksahti sitten pelastus operaatiota huolimatta, vaikka yritettiin osia kuivatella parhaamme mukaan kesäauringossa. Täytyy varata näköjään joka kerralla bikinit normaali vaatteiden alle kun menee lähellekkään jokea, niin voi tulevilla kerroilla heittää vaan vaatteet tyylikkäästi pois ja hypätä veteen vähän inhimillisemmässä asussa.
   Iltapäivällä liikutin Uunon ja heppa oli kuin atomipommi. Mentiin sitten kuuden aikoissa Annan kanssa rantaan uimaan ja otettiin Jesse mukaan. Jesse tassutteli taas tietä pitkin rantaan saakka ja kääntyi juuri oikealla polulla rantaan. Kissa otti mukavan asennon kivellä kun me mentiin uiskentelemaan. Kun lähdettiin uimaan joen keskelle olevalle kivelle, tuli Jesselle hätä kun emäntä kaikkosi. Kissa meni veden rajaan pällistelemään perään kun mangusti ja yritti huudella meitä takaisin turvalliselle rantakivelle. Kun uin takaisin päin, purisi kissa tyytyväisenä ja kurotteli heti nuolaisemaan nenän päätä. Ehjä on, vaikka turhan kauas lähtikin rannasta!
   Ainiin. Jesse on ahkerasti opetellut kosketus - harjoitusta ja osaa sen kuin omat taskunsa. Tänään tehtiin kosketusharjoitusta raipan päällä ja reenien jälkeen kissa meni nyhtäämään nenäänsä raipan päähän, josko sitten saisi vielä vähän ylimääräisiä nameja. Ajattelin ottaa Jessen tallimme kymijokipäivä tapahtumaan mukaan ja jättää Uunon talliin (se olisi ehkä tulossa talutusratsastukseen) jos en saa sille ketään taluttajaa. Voisimme tietysti taluttaa Uunoa Vapun kanssa vuorotellen ja vahtia näin myös kirppispöytiämme (nekin vielä!) vuoroin. Kyllä sen Jessen ehtii hakea sinne ihmisiä ihmettelemään jossakin raossa.. Saa nähdä!

Huomenna katsomaan Vapulle uutta ylppäri heppaa;D Kerron lisää myöhemmin!
ps. Jaffalle kuuluu hyvää uudessa paikassaan:)


1248976617_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


/vuotis on edelleen sitten lagaillut!