Tell me the reality
Is better than the dream
But I've found out the hard way
Nothing is what it seems

Tänään se sitten selvisi. Kun olin alkuverkannut Lankun hyppäsi selkään taitava ratsastaja. Vika oli selvä heti. Lankku ei pystynyt astumaan kunnolla toisella jalallaan laukassa, eikä sen takia pysty laukkaamaan kuin hiljaa ja varovasti. Seinä on siis tullut vastaan, oikeastaan ikä. Lankulla on myös kipuja ja sille kai soitetaan eläinlääkäri katsomaan ja määräämään kipulääkkeitä.
   Pahin asia on, että ratsastuskoulusta ollaan soitettu ja sanottu että Lankku otetaan kesällä tunneille tuuramaan muita ontuvia hevosia. Voi hemmetti, eikö ne ihmiset nää että Lankku on jo työnsä tehnyt ja ansaitsee eläkepäiviä? Jos sillä on vielä kipujakin!
   Lankun kohtalo on nyt siis todella avoin. Outi sanoi että nyt vain kevyesti käyntiä ja ravia ja ponstaani kuuri. En kai mä vaan joudu nyt luopumaan Lankustakin?! Mut mielummin Lankku pääsee vihreille niityille kun ratsastuskouluun kenttää ympäri kiertämään koululle. Se on sille niin väärin, ettei siinä oo mitään järkeä.
 
I have screamed until my veins collapsed
I've waited as my times elapsed
Now all I do is live with so much fate


Tänään olin Hoipassa tutustumassa. Tutustuminen meni aika nappiin. Mielenkiintosalta kuulosti, mutta en todellakaan tiedä oonko valmis piikittämään mitään muuta kuin appelsiinia. Haien kyllä ykkösenä heppalaitokseen, harjuun:)

I guess I'll save the best for last
My future seems like one big past
You laughed at me 'cause you left me no choice