img1991802.jpg

Kesäloman eka viikko meni tosi hitaasti, mutta tämä toinen viikko onkin mennyt huristen eteen päin.
   Saatin Vapun kanssa vihdoin ja viimein rakennettua neljän esteen maastorata. Ensi viikolla Vapun olisi tarkotus päästä testaamaan sitä Jaffalla. Ainakin Jaffa pomppi esteiden yli innoissaan kun Vappu juoksi taluttaen sen läpi. Toivottavasti oma tekemämme polku vielä tasoittuisi, kun poni pyrheltäisi pari kertaa sen läpi. 
   Hitsi että jännittää opiskelupaikkojen kutsut. Huomenna alkaa niitä aikaisintaan tulemaan.. Pyrhälsin jo tänään aamulla valmiiksi postilaatikolle ja selasin äkkiä mainokset läpi ja tarkastin oliko kirjettä Harjusta välissä. Eipä tietenkään ollut.
   Jesse ei jaksa minun mukana tressata vaan ottaa kesällä ihan lungisti. Pitää vielä kerran näin kesän alkuun Jessen kanssa muistuttaa, että ei oteta niitä kesäkissoja ja jätetä sitten ''vahingossa'' sinne mökille! Tänään ilahduin, kun Summerissa oli vieraana kissakummi Michael Monroe, joka kampanjoi samalla kesäkissojen vähentämisen puolesta! Ajattelin itsekin osallistua tuohon hienoon kampanjaan tilaamalla tälläsen kissakassin> http://www.kissakaveri.fi/2009/osta_paita.php

img1991803.jpg