Valmennus viikonloppu jatkui siis tähän päivään kun vielä täällä kotona oli aamupäivällä Sipan valmennus. Menin siis Uunolla tietenkin sinne ja Vappu tuli Hamilla. Ilma oli aika viileä, joten Uppis oli aluksi kuin atomipommi. Ajattelin että ei tästä taida tulla yhtikäs mitään, kun Uppis olisi halunnut juosta vain alta ja leikkiä issikkaa. Voltit kuitenkin auttoivat, kun sain ratsastettua sen kuulolle. Siihen tarvittiin paljon paljon pohkeita, ulko-ohjan tukea ja sisäohjalla leikkimistä. Sitten Uuno oikein ryhdistäytyi ja muuttui hyöhenen kevyeksi edestä. Ravissa Uuno oli erittäin hyvä, varsinkin kun pyörittiin pienellä ympyrällä. Kootun ravin harjoittelu on auttanut Uunoa keskittymään pienilläkin volteilla paremmin kun malttaa lyhentää askelta. Laukatkin olivat maltilliset, eikä Uuno juuri yrittänyt punkea kun koko ajan muisti ratsastaa eikä matkustaa.
   Kaiken kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen, kun niin helposti alkoi kuunnella vaikka höhellys olisi ollut se kivempi juttu Uunosta. Saa nähdä alkaako taas kipitys kausi kun ilmat viilenee, mutta ainakaan vielä Uppis ei ole turhaa kuumunut ja kipitellyt kylmien ilmojen myötä. Ehkä ne kipitykset jää tänä talvena pois, se jää nähtäväksi.

Tästä alkoi nyt sitten syysloma, ja olen koko ensi viikon kotona. Suunnitelmissa olisi ainakin estetreenit (mikäli kenttä ei ole kivikova) ja koulurata harjoitukset. Jessellekin lupailin pitkiä metsäretkiä. Hyvää syyslomaa niille kellä se jo alkoi!