Viikonloppuna en ratsastanutkaan Uunolla kun la ja su, kun pääsin niin myöhään perjantaina enkä olisi enää jaksanut. Lauantaina tuupattiin kentällä sellaset puoltoista tuntia, kun verkkaan piti käyttää sellaset 45 min. että herran suostui rauhottumaan ja kuuntelemaan. Kaikenmaailman pyöritysten jälkeen Uppis olikin aivan super. Harjoittelimme koottua ravia ja sehän sujui jo entistä paremmin. Sen jälkeen otimme aina keskiravia ja wau miten hienosti se menikin. Uuno ei juossut ollenkaan alle eikä painanut ohjaan niinkuin ennen vaan lähti vaan venyttämään tosi hyvin askelta. Oikein heitti etujalat eteen päin. . Ja tuli vielä sen jälkeen tosi nätisti takaisin, kunhan istui syvään alas ja liikettä vastaan!! Kaiken kruunasi vielä todella tadikas laukka ja hieno puhdas laukanvaihto suuntaa vaihdattaessa. Kyllä se osaa kuhan malttaa keskittyä.
   Sunnuntaina oli taas se perus valmennus. Se meni ihan ok, vaikka Uuno nyt yrittikin esittää niin kuumaa ja pörheää poikaa laukka - käynti siirtymissä. Taas kerran harjoiteltiin niitä ikuisia pohkeenväistöjä ja nyt alkaa löytyä pitkä väistö askel vähän helpommin. Kovan työn alla heppa kuitenkin oli, eikä sitten millään olisi antanut mitään ilmaiseksi. Hyvä että jaloillani jaksoin enää seisoa kun pääsin pois selästä.:)
   Koulussa tiedossa ihan normaali viikko. Enkunkoekin huomenna.. Pitäs lukea jossakin vaiheessa ja mennä vielä aikasin nukkumaan että on sitten huomenna vähän skarpimpi kun tänään.  Hirveesti taas ajoa, eikä yhtään ratsastusta. Höhh. Onneks pääsen ratsastamaan jossain vaiheessa Alvaria ja pe + la on Jepan koulvalkut!:-) Ja saan aika varmasti vielä ihanan Ollin niihin valkkuihin! Jotain positiivista sentäs:-))