Here we go again, motherfucker!

Vituillee meni koko aamukin. Väsytti ja ärsytti ku kello piipitti vieres ja piti nousta pukemaan, meikkaamaan ja lähtemään kouluun mulkattavaksi. Ku katoin kännykkää, oli Ninnilt tullu viesti. Sil oli kuumetta ja vatsa sekasin, oli saannut varmaan Sinnalta senkin taudin, ku se oli ollu Sinnal eilen. Eli jesh, koko päivä ilman Ninniä.
   Bussi tuli 20 yli seitsemän. Yritin herätellä itteäni tunkemalla ämpeekolmosen napit korviin ja soittamalla slipknotia suoraan tärykalvoihin. Kun astuin bussiin, huomasin että olin valinnut erittäin ihanat kengät - korkkikset. Tietysti lattia oli liukas ja bussi lähti kaasuttamaan eteen päin ja minä melkein vetäsin rönät. En kehdannut edes katsoa mokkeri ihkujen virnistäviin naamoihin, vaan römähdin lähimpään penkkiin ja keskityin katsomaan ulos ikkunasta, pimeyteen.

Right? get the fuck out of my face

Matikkaa, yhteiskuntaoppia ja äikkää. Äikänkokeesta seiska plus. Ja minä törvelö luulin et saisin siitä ainakin ysin. Huomaa taas ku luulen ittestäni ihan liikoja. 
   Vikoil tunnil liikkaa. Mulkku ope ei ollu ilmottan mitä liikkaa meil on, ja sain sit tietää et meil on luisteluu. Lähdettiin sit linkuttamaan petran ja meerin kanssa kentälle, minä korkkareissa ja oli jalat ihan turvonnu ja koski päkijöihin tosi paljon. Huijasin opelle et en saa vielkää liikata sen takii ku mul murtu joululomal solisluu. Läpi meni. Pääsin istumaan lämpöseen koppiin koko liikka tuntien ajaks.
   Karkasin bussipysäkille aikasemmin ja menin kaupunkiin bussilla. Menin kirjastoon kuuntelemaan sinne musiikkia viideksi minuutiksi ja lähdin takas pysäkille ja seuraavalla bussilla kotiin. Sullouduin ihan taakse istumaan, toivoen että saisin olla koko matkan yksin - mikään ei ole niin parasta kuin kuunnella ämpeekolmosta bussissa. Riika kuitenkin tuli bussiin koulun läheltä ja löysi mut. Juttelin sen kanssa koko loppumatkan. Ja sitten kotiin! Vihdoinkin. 
   Ehdin olla kotona puoltoist tuntia. Söin pannaria ja heitin koulukirjat lähimpään helvettiin - läksyt eivät olisi minua varten! Pakkasin käsikirjoitukset laukkuun ja takas pysäkille. Sitten bussilla taas kaupunkiin, sieltä kirjastoon ja kokoukseen. Kirjoitettiin käsikirjoitusta puhtaaksi. Sitten taas takaisin kotiin, ah - viimeinen matka bussilla tänään!
   Kävin nopeasti vaihtamassa huonommat tallivaatteet ja salamana tallille. Nappasin Jessen mukaan ja menin katsomaan kun Vappu irtojuoksutti Jaffaa laitumella. Oli upen näköistä kun Jaffa laukkasi täyttä laukkaa pimeässä ja paksussa hangessa. Jesse istuskeli mun olkapäällä tutisten, peläten milloin Jaffa syöksyää aidan läpi ja syö sen.
   Uunolle tuli satulatoppaaja, ja tädää, satula on munmunmun!<3 Oli hyvä oli, huomen se sitten topataan.

Stop your bitching and fight your way through it->>>>>