Matka jonka kuljet, on tärkeämpi kuin päämäärä
Näillä teillä sydän tuntee, ota - anna jos tarjotaan
Matka jonka kuljet, onni kaihtaa oikovaa
Enhän tiedä teistä, mutta meille matka on määränpää

Kirjoittaminen tänne on taas jäännyt, vaikka melkein joka päivä olen avannut koneen kirjoittaakseni tänne. Venähti sitten tähän torstaihin asti. Viime viikonloppu meni ihan täydellisesti putkeen, Uppis oli joka päivä ihan super ihana ja rauhallinen. Pitkästä aikaa joka päivä ihan mahti.. Valmennuskin meni aivan putkeen, ja Uppis keskittyi jo alusta lähtien täydellisesti. Hypittiin myös vähän pikku pikku estettä muistaakseeni lauantaina ja sekin meni hyvin, Uppis nautti täysin rinnoin kun sai liitää ja kiitää ja olihan se minustakin ihanaa kun heppa pysyi siitä huolimatta kerrankin koko ajan hanskassa!(: Ja ilmatkin olivat hienoja koko viikonlopun. Muutenkin oli toosi kivaa, ehti nähdä kavereita ja illat venyi puoleen yöhön:)
   Ja sitten jatkuikin tallijakson vika viikko, tallinäyttö. Kello soimassa joka aamu 5:45.. Oon ollu siis aika elävä kuollut koko viikon. Eli on ollut aika rankkaa rampata tallissa ilta kasiin asti. Tää viikko on tuntunut ikuisuudelta, oon ihan sekaisin jo päivistäkin. Onneksi tällä viikolla talliin tuli uusi poni, nimittäin se Bacardi jota koeratsastin viime viikolla messilässä! Jes! En malta oottaa että pääseen taas menemään ihanalla Bacardilla.. Toivottavasti se tuli nyt harjun jäädäkseen. Kerrankin olisi ehjä, nuori, kiltti, osaava ja kaikin puolin mahti poni, eikä mikään hapannaamainen kopukka(:
   Tänää tulee tuomio tallinäytöstä, eli puol kolmeks pitäs mennä ravitalliin haastatteluun ja kuulemaan numero. Ne kyselee kai vielä jotain hevosen pulsseja ja hengitystiheyksiä tms. Pitäs kerrata ne vielä läpi ettei vaan unohda mitään kun kyseessä on kuitenkin ammattiosaamisen näyttö... Huh! Ihanaa että ens viikolla ei tarvii enää tressata niin paljoo ku alkaa normaali koulun käynti ja saa nukkuakkin pidempään.
   Ihanaa, huomenna pääsee kotiin ja alkaa viikonloppu! Tuntuu että tätä on odetuttu taas niiin kauan. Pääsee kotiin ja mylsälle!:) Hirvee ikävä taas Uppista ja Jesseä! Jessenkin pitäs päästä mahdollisimman nopeesti ulos lenkille kun on niin ihanat ilmat. Toivottavast Uppis on yhtä ihana kuin viime viikonloppuna kun on sunnuntaina taas valmennuskin.. Olispa Uppis täällä niin pääsis menee sillä joka päivä ni meil on paljo paremmat mahollisuudet kehittyy!:( Noo, jos se tulis kesätyö jaksoks tänne, ni sekin olis jo paljon. Ei oo yhtään kivaa ku miä oon viikot tääl tekemättä mitään ja Uppis kotona! Niin turhauttavaa.. Olis jo kesä!



Jes, lähetään liikkeelle,
siit et mua ei pitele mikään,
jos satun sille päälle, et lähen viihteelle.