img1935430.jpg

Viikonloppu on alkanut mukavasti ja rennosti. Pidän sateesta, jos se sattuu hellepäivien väliin viilentämään luontoa.
   Perjantaina (eli eilen) en ehtinytkään mennä Uunolla, koska lupasin liikuttaa Sasun. Sasu on melko uusi lämppäri meidän tallilla. Hoitaessa se vaikutti tosi ystävälliseltä ja kiltiltä. Päätettiin mennä ihan kentälle vain, koska en ollut ikinä ennen mennyt Sasulla. Sasu ei oikeastaan osannut mitään. Juuri niin lämppäri kun osasin odottaa. Askel oli jotain niin omituista, melko samallaista kun Jexulla oli. En pystynyt oikein istumaan, joten keventelin melkein koko ajan. Kunhan pyörittiin kenttää ympäri ötököitä karkuun ja yritettiin pitää ravi yllä. Sasu teki aina välillä omatoimisia siirtymiä. Sinniteltiin 45 minuuttia ja sitten lähdettiin takaisin talliin. Hoitelin Sasun ja sen jälkeen vielä pikaisesti Uunon.
   Tänään olikin sitten sateisempi ilma. Ehdin juuri mennä ratsastamaan Uunon silloin kun ei satanut paljon mitään. Uppis oli aluksi vastentahtoinen edes taipumaan, mutta parani koko ajan kun yritti saada sitä kuulolle. Ravi oli hetkittäin kipitystä, mutta pohkeella ratsastamalla ja edestä pitämällä muuttui sekin tahdikkaamaksi. Laukat olivat ehkä pahin osuus, koska Uuno kuumeni kun mentiin puomia. Kun toissapäivänä hypättiin kavalettia, se ei alkanut hösäämään yhtään mutta nyt oli toinen ääni kellossa. Uuno teki myös yhden omatoimisen laukanvaihdon, joten tein yhden itse ja Uuno tekikin lennokkaat vaihdot pukin kera.
   Kun päästiin kotiin alkoikin satamaan. Jesse kykki leikkimökin alla, joten otin sen sieltä ja menin sen kanssa leikkimökkiin. Leikin sen kanssa ja puuhailin kaiken näköistä.

Tää on mun lauluni sadepäivän varalle
Tiedän etten yksin jää



img1935428.jpg
img1935429.jpg