Valmennus viikonloppu alkoi perjantaina, jolloin alkoi illalla Jepan kouluvalmennus osa yksi. Jäin harjuun siis lauantaille asti yöksi, koska toinen valmennus oli  jo lauantai aamuna. Menin pe sekä la valmennukseen isolla puokkari tamma Mollylla. Perjantaina menin jo kahdelta tallille putsailemaan Mollyn varusteita ja harjailemaan sitä hienoksi, vaikka valmennus alkoi vasta neljältä. Mentiin verkkaamaan maneesiin ulkopuolelle ja Jonna oli juuri tullut Shereelin kanssa harjuun niin päästiin yhdessä verkkaamaan kun me oltiin samassa ryhmässä. Valmennus oli tosi hyvä, Jepa painotti paljon perusasiota, eikä teetättänyt mitään monimutkaista. Panostettiin paljon erilaisiin siirtymiin askellajissa ja askellajista toiseen ja pohkeenväistöihin. Molly oli ihan ok kun sai ratsastettua edestä kuulolle ja pohkeen eteen, muuten se meinaa vaan painaa ohjalle ja kiidättää eteen päin ilman ratsastajaa.:)
   Vappu tuli harjuun yöksi perjantaina illalla ja tuli katsomaan lauantai valmennuksen. Lauantaina valmennus alkoi jo yhdeksältä ja menin siihenkin Mollylla. Koska meidän ryhmän valmennus oli ensimmäinen siltä päivältä, päästiin jo maneesiin verryttelemään niin ei tarvinnut paleltua aamun kylmyydessä. Valmennus oli melko samanlainen kun perjantaina, mutta hieman haastellisempi. Joka tapauksessa opin ihan hirveästi Jepan opetuksessa ja tykkäsin hirveesti Jepan tyylistä opettaa. Opin taas rentoutumaan enemmän ja tekemään kunnolla hevosen kanssa töitä. Mieleenpainui sanat ''älä anna hevosen mennä ilman ratsastajaa, pidätä - anna, istu rennosti, kädet enemmän kohti omaa vartaloa''. Positiivista palautetta sain hienosta ja ryhdikkäästä istunnasta, kunhan se ulkokäsi pysyis viel paremmin paikallaan eikä valuis ollenkaan eteenpäin. Toivottavast seuraava Jepan valmennus tulis Harjuun mahdollisimman pian, kun ens kerralla otan Uunon mukaan ja Vappu on tulossa Hamilla!:-)
Tänään tulin siis kotiin ja mentiin vielä ratsastamaan Uuno ja Hami. Uppis oli tosi huippu ja koottu ravi alkaa sujua entistä hienommin! Nyt pysyy jo niska melkein koko ajan ylhäällä ja pää luoti linjalla. Hyvin onnistui myös laukat peruutuksesta ja etuosakäännöksestä. Niistä Uuno ansaitsee kunniamaininnan! Hyvällä mielellä huomen Sipan valmennukseen...