Opettajilla on tänään joku suunnittelu päivä, joten päästiin lähtemään jo eilen koulun jälkeen kotiin. Jeeah!! Asiaa! Eli taas tiedossa pidennetty viikoloppu:) Eilen ratsastin vain Ezzinan, ja siinä oli sen verran hommaa että pidin Uunolla vaparin. Tänään menen ratsastamaan Uppiksen vain kevyesti läpi, koska huomenna on Sipan valkku ja sunnuntaina tulee ekaa kertaa Malaskan Mika.. Jännää:) Katotaan millä tuulella Uppis tän viikonlopun on. Tänään on tiedossa varmaan aika virtaisa heppa eilisen vapaa päivän myötä, mutta sehän ei menoa haittaa.
   Olipa kiva herätä aamulla kun katto ikkunasta ulos.. Maan oli peittänyt kevyt kerros lunta! Onneks lumi on jo tunnin aikana sulanut aika kiitettävästi, melkein kokonaan pois. Miä ainakin ootan kesää enkä taho takatalvea.. Tuntuu että kesästäkin on jo ikuisuus. Harmittaa vaan ihan sikana, että mulla on vaan heinäkuu lomaa mokoman kesätyö jakson takia. Ei hirveesti huvittais olla harjussa kesäkuuta.. Argh. En kyllä mee sinne kesäkuuks jos Uppis ei tuu mun kans, se on ihan varma. Masennun muuten sinne laitokseen.. Ainakaan en aio olla yhtään yksinäistä iltaa harjussa kesällä! Joku raja koulun käynnillekkin. Liika on liikaa..  Ei oo kivaa käyttää lomaa opiskeluun ku vois olla kotona ratsastamassa, kavereiden kanssa, ajelemassa... Kaiken lisäks ens vuonna olis tiedossa puol vuotta ilman Jonnaa kun se on työssäoppimassa.. Tosi masentavaa, mut pakko kai yrittää. Ei vaan jaksais olla enää ilman heppaa harjus. Arghhhh. Mie haluun harjotella joka päivä Uunonkaa ja kehittyy sen kans kouluradoille asti! Tuntuu et täst ei tuu mitää ku oon aina jossain harjus jumittamas.

Tulis jo kesä.. Pitäs varmaan täst mennä syömään jotain aamupalaksi ja kehittelemään Uppiksen kanssa jotakin siks aikaa ku Jesse vetelee tossa päikkäreitä. Kenttä oli kuulemma ihan kamalassa kunnossa, et jos sitä vaikka lähtis mettään taluttelemaan tms. Sit vois käydä viel meidän perus metsälenkillä Jessen kanssa, millä ei olla käyty pitkään aikaan.. Kattelin ainakin ikkunasta että metsästä on sulanut lumetkin sopivasti, niin että herra hienohelman ei tarvitse pohrata lumessa:) Illalla sitten taas perjantaina kunniaksi liikenteeseen.;)


SUMMER<3