Tänään heräsin seitsemältä ja auttelin kymijokipäivien järjestelyissä. Vappu tuli yhdeksän jälkeen tallille ja laitettiin Uppis kuntoon ja klo 11 vietiin se talutusratsastukseen seuramme kymijokipäiville. Taluteltiin sitten vuorotellen. Uppiainen käyttäytyi juuri niinkuin piti vaikka mitä pelättävää olisi ollut. Eihän se mitään uskalla säikkyä kun pieni lapsi on selässä. Uuno oli sitten n. kaksi tuntia ja vietiin se Vapun kanssa pois tallille ja hoidettiin.
   Sitten oli Jessen vuoro päästä pällistelemään ihmisten ilmoille. Pihalla Jesse odottelikin innoissaan kun oli nähnyt ihmisiä menevän kentälle. Nappasin sen fleksiin ja sitten lähdettiin jolkottelemaan kentälle. Jesse kipitteli tien laitaa pitkin kiinnostuneena mitä kentällä tapahtuu. Matkalla oli myös luontopolku, joka piti käydä zekkaamassa perheen pienimmän kanssa. Jesse jolkotteli sen läpi niin reippaasti, ettei perässä meinannut pysyä. Ei edes rasteille ehdittyä pysähtyä ja Vapullakin oli vaikeuksia napsia kuvia. Jesse kävi sen jälkeen kurkkaamassa vähän ihmisiä kentällä ja lopulta juoksiin hippulat vinkuen kotiin. Hienosti kuitenkin Jesse oli ja sai tuplaherkut ja rapsutukset.
   Kymijokipäivät menivät tosi hyvin. Illalla vielä rantabileet aikuisilla, mutta me Vapun (ja ninnin?)kanssa varmaan karataa taas kylille bonjaamaan turkkilaisia o_o' No ne turkkilaiset voi laskea pois laskuista.

Kuvia Jessen ja Uunon kymijokipäivistä myöhemmin.

No nyt on pakko paljastaa se mitä viime kirjoituksessa vihjailin.. Kissi tulee jo huomenna Vapulle kokeiluun!!:)) Lähdetään aamulla hakemaan neitiä ratsastuksen opettajamme kera meille. Heh, saa nähdä miten käy.
   Ja ainiin! Goon pitää keikan maanantaina lasitehtaalla joka lopetetaan (RIP LASITEHDAS JA SUOMALAISET VIINAPULLOT:'(). Ja tietysti ollaan menossa kattomaan! Jiihuu:) Paljon kivaa siis tiedossa loppu kesälomalta.

 1249235455_img-d41d8cd98f00b204e9800998e