Tänään pääsin jo aamupäivästä kotiin kun Tuomas tuli hakemaan minut harjusta valmennuksen jälkeen. Sain tokaan Jepan valkkuun nyt onneksi sen Fredin, niinkuin pitikin. Tänään meni jo paljon paremmin kuin eilen ja Jepakin huomasi sen. Fredi oli aluksi kuin täi tervassa, mutta loppua kohden muuttui koko ajan vaan juostavammaksi ja reippaammaksi. Tehtiin taas pitkälti samoja juttuja kuin eilen, mutta paljon enemmän käynti työskentyä ja se oli osittain vähän hankalaa, kun tuntui että Fredi ei liikkunut minnekkään ja jäi helposti edestä tyhjäksi. Ois voinnu vaan tajuta laittaa ne kannukset ni ois ollu jo alusta asti vähän helpompaa. Jepa vaati ratsastamaan hevosia paljon eteen, eikä edestä saanut pitää yhtään liikaa. Oli kyllä tosi hyvä valmennus! Loppu kävelyiksi sitten käveltiin kerran vanhan raviradan ympäri, hoidin hepan ja sitten väsyneenä mutta onnellisena  kotiin:-)
   Tänään en mennyt Uunolla, vaan Hanna osallistui Minnan tunnille mun puolesta kun mulla oli jo aamusta se Jepan kouluvalkku. Olin kattomassa ja vähän kuvaamassa ja Uppis meni hienosti! Minna sanoi että Uppis vois olla onnen omiaa suokki luokissa:-) Laukasta saatiin taas isoimmat kehut, mutta ravikin on parantunut. Pitäs vaan vielä saada sitä turhaa kipitystä pois.
   Huomisesta päivästä tulee taas aika lentoa, kun aamupäivästä pitää ratsastaa Uppis ennen Sipan valkkua Ezzin kanssa. Sitten pitääkin jo lähteä takasin harjuun..


Uppis ja Hanna Minnan tunnilla.