Teit meistä kauniin, teit meistä kauniimpaa kuin muut
Teit unelmaa teit parempaa


Miksei loma voisi olla vasta ensi viikolla, kun kaikilla kavereillakin on? Juuri kun olisi ehtinyt nähdä kavereita niin loman pitää olla eri aikaa. Onneksi ehtii kuitenkin ratsastamaan paljon kotona, ennen kun taas täytyy lähtä viikoiksi Harjuun asuskelemaan. Ja tietysti lenkkeilemään Jessen kanssa!
Tänään en mennyt Uunolla, koska sille tuli vuokraaja mutta lupasin liikuttaa Ezzinan. Kolmelta Ezzinalla oli kengitys ja neiti sai jo talvijalkineet kavioihin. Uppiskin saa hokit ja tilsakumit maanantaina, niin pysytään pystyssä jos talvi yllättää. Kengitys meni ihan hyvin, vaikka Ezzina alkoikin vähän hötkyilemään kun joutui jäämään vähäksi aikaa yksin talliin. Sen jälkeen lähdin ratsastamaan kentälle ja siellä oli jo Uuno vuokraajan kanssa. Vappukin tuli pian Hamilla kentälle seuraksi. Ezzina oli ollut kuulemma jäykkä, joten aluksi vain kävelin tosi kauan pitkin ohjin niin kauan että rentoutui eikä kuikoillut mitä muualla tapahtuu. Keräsin ohjat pikku hiljaa ja tein pysähdyksiä ja aloin vähitellen asettamaan sisälle ja lopulta taivuttamaan kulmissa. Kun Ezzi myötäsi käynnissä, otin ravia ja Ezzi oli tosi hieno ja rento. Kun oltiin ravailtu ja jumppailtu molemmat suunnat, otin parit ravilisäykset että sai vielä kunnolla venytettyä. Loppuun vielä vähän laukkailtiin ja vaihdeltiin suuntia vaihdellen laukkaa. Olipa ihanaa, en edes raaskinut tuupata enempää kun poni oli niin nöyränä. Loppuun käytiin vielä Hami ja Vappu seurana pikku maasto.
   Huomenna on normaali Uunoilu päivä ja aattelin että harjoiteltaisiin vastalaukka kaarteita ja laukanvaihtoja käynnin kautta. Eilen kun ei koulua treenailtu vaan hypättiin ja oli aika vauhdikasta menoa:D Kuitenkin, pidetään Vapun kanssa lauantaina harjoituskoulurata ja suunnittelin meneväni HeA:0 radan ihan kokeilun vuoksi. Kyllä se onnistuu varmaan ihan hyvin, jos Uuno malttaa laukata rauhallisesti eikä kuumene liikaa keskilaukassa. Saa nähä. Mennään sitten Helppo B rata jos Uppis ei tunnu niin hyvältä verkassa. Torstaina menen kaupunkiin kun Uunolle tulee taas vuokraaja ja perjantaina suunnittelin vapaa päivää vaikka lauantaina olisikin ne rataharkat.. Mutta muuten ei oikein vapaa onnistu. Sunnuntaina on vielä valmennus ja siinä menikin sitten se syysloma 8)

 zzzzzzz.jpg Dressage icon image by RiddlezTheLette  icon9.png Arabian horse Icon image by KyoKittyBrother  icon7.png horse icon image by KyoKittyBrother