Tänään saatiin koulussa tietää että ohjaajaksi hakevilla on ens viikon keskiviikona suuntautumis kokeet! Pähkäilin siinä sitten kuumeisesti olenko menossa, mutta kun kuulin päässäni ratsastuksen opettajan eiliset sanat ''totta kai sä haet!'' niin päätin että voinhan minä aina yrittää. Luvassa on haastattelu, kouluratsastusta ja esteitä. Haastattelu ja kouluratsastus ei jännitä ollenkaan, mutta esteistä en ole niin varma. Radalla on sellaista 80-90 senttiä kuulemani mukaan. Soittelinkin äitille ja pyysin kysymään opelta pääsiskö estetunneille ennen suuntautumisia. Koko viikonloppu pitää muutenkin pyhittää ratsastukselle taas kerran, vaikka pitäis ehtii mennä katsomaan Vapun estekisoja (ja ehkäpä sitä uutta ylläpitoheppa ehdokasta??). Että luvassa taas viikonloppulta lentoa sinne tänne..
   Hakemassa ohjaajaksi on ihan hirveen paljo porukkaa ja meen mukaan kokeilu mielellä, eihän siinä nyt mitään häviäkkään! Jos en ohjaajaksi pääse (mikä on hyvin todennäköistä koska en oo kauheesti hypänny) niin meen sitten harkkaohjaajaksi ja sekin käy tosi hyvin! Tosin ohjaajapuolella viehättää se kouluratsastuspuoli, kun siellä mennään kuitenkin paljon vaativammin, kangilla yms. Ja tietysti ne esteet korottuu siellä metrikymppiin, mutta ei ne esteet oo mua ennenkää oikee sytyttäny. Harjasta kiinni ja vauhdilla yli!

Hm. Toivottavasti tänne Harjuun on tulossa yksi valmentaja (nimi edelleen hukassa) niin menisin Uunolla sen valmennukseen. Olen saanut äitiltäkin myöntymyksen :'O Noh, toivottavasti se Malaska suostuis tulee Kotkaan, kun Niina soittaa sille ja yrittää suostutella. Niina aikoo myös kertoo sille jotain Uunosta, kun Uuno on kuulemma ihan sen tyyppinen hevonen. Kaikenlisäks ne aikoo puhuu viel musta, et mitä ne mun kans oikein tekee 8'D Vähän jännittää ku keskiviikkon on seuraavaks Malaskan tunti... Pitää yrittää nyt näyttää kaikki taidot mitkä opin eilisel tunnilla..