Onneksi meitä on kaksi
me täällä kaksin kuljetaan
maailmaa, jonka halki kuin
pikataivalta kaahataan
kai kaikki muuttuu paremmaksi
jos silmät suljetaan
kuljetaan pää kylmänä
ja pää kylmänä kuollaan
kuljetaan pää kylmänä ja
pää kylmänä kuollaan


Tää viikko alkoi paljon paremmin kun palauduttiin taas normaaliin koulun käyntiin ja sai unhohtaa tallijakson. Jes, voi ottaa taas rennosti eikä tarvii koko ajan tressata ja lentää sinne tänne miellyttämässä kaikkia. Koulupäivät on ollu tosi helppoja tällä viikolla, lukuunottamatta ensiapu kurssin tunteja, jotka venyvät ilta kasiin asti.. Muuten on saannut nukkua pitkään ja kaikki teoria aineet on tällä viikolla peruttu. Enimmäkseen meillä on ollut varsan opetusta ja ollaan päästä ohjas ajamaan ihanaa Helinä varsaa. Ratsastustakin on ollut ja menin toissapäivänä ekaa kertaa suokki ruuna Umpalla. Päästiin jolkottelemaan vanhaa ravirataa ympäri (oli ihana ilmakin) ja sen jälkeen ulko kentälle. Onneksi ei tarvinnut mennä maneesiin! Tänään olisi ollut toinen tunti ratsastusta, mutta huonon olon takia en millään pystynyt menemään joten jäin kämpille katsomaan Jiipeen tuomia kauhuleffoja. Onneksi ensi viikolla on tosi monta tuntia ratsastusta ja päästään hyppimäänkin vihdoin ja viimein! Toivottavast päästäisiin menemään uloskin jos on yhtä ihania ilmoja kuin tällä viikolla. Ja toivon myös että pääsisin menemään Bacardilla jossain välissä...
   Eilen tosiaan peruttiin taas kaikki teoria aineet loppupäivältä ja seuraavalta päivältä. Päästiin jo ennen kahtatoista koulusta ja päätettiin Jonnan kanssa lähteä harjusta jumittamasta. Sami haki meidät ja kun Jiipee pääsi töistä niin lähdettiin Jiipeen autolla käymään meillä Kotkassa kahvilla. Käytiin kurkkaamassa Uppiksen ja Hannan menoa kentällä ja ehdin nähdä vähän Jesseäkin. Oli kissa aika ihmeissään että mitä teen keskellä viikkoa kotona:) Noh, koska tiesimme että koulu alkaisi tänään vasta yhdeltä ei jaksettu lähtä vielä takaisin harjuun joten menin Jiipeelle yöksi. Oli kivaa kun ei tarvinnut taas jumittaa harjussa! Tänään aamulla Jiipee lähti töihin ja Sami heitti mut, Jonnan ja Sallin (sillä oli hammaslääkäri kouvolassa) takaisin harjuun. Käytiin kyllä ennen sitä noutamassa mäkin luukulta aamupalaa;)
   Joten palasin harjuun vasta tänä aamuna ja huomenna pääseekin jo pois viikonlopun viettoon.. ;) Huomisesta tulee kyllä kiireinen päivä, kun ensiapukurssin takia pääsen vasta kahdelta ja se sitten yritän päästä jollain konstilla kotiin.. Aion vielä ratsastamaan kotona, tietysti, mutta illalla olis tarkotus lähteä taas liikenteeseen.. Pitää nyt kattoa mitä sitä kerkiää Uppiksen kanssa toilailemaan:) Vois vaikka tässä alkaa pakkailemaan, että pääsee nopeasti kotiin päin:)