Uljas Uuno3.jpg

Harmi kun ei olla saatu nyt ketään opettajaa, eikä valmennuskaan ole varmaa. Yksin olen koittanut Uunon kanssa kehitellä jotain. Vapun oli tarkoitus pitää estetuntia viikonloppuna, kun Uuno oli niin innoissaan pikku puomikasasta; mutta kuinkas kävikään. Alkuviikosta Uuno oli aivan höhelö, ei malttanut asettua ollenkaan. Ravissa poju polkaisi takajalalla oikean etusen auki (suojista huolimatta) ja samassa rytäkässä lähti kenkä irti. Ei me pystytty enää mitään tekemään ilman tilsoja. Uunolla melkein viikko vapaata, koska kengittäjä saadaan vasta luultavasti maanantaiksi. Eli estehommat siirtyvät, samoin koulutreenit.

Päätettiin käyttää Uunon pieni loma ja Vapun uusi järjestelmäkamera hyväksi, joten tuli napsittua kuvia. Uuno antoi melko nätisti ottaa kuvia, vaikka kamerasta kuuluikin hurjan pelottava ääni. Kiitos Vapulle upeista kuvista!

Uljas Uuno1.jpgUljas Uuno6.jpg

Uunolla ja minulla hieno posetus;)
Uljas Uuno2.jpg
Uljas Uuno7.jpg
:)

Olen nyt lopullisesti hurahtanu kesähevosen etsimiseen. Olisi hienoa saada laitumelle ylläpitoon joku kiva suokki tai puoliverinen, jolla voisi ehkäpä kisatakkin. Mutta kukaan, ei kukaan tahdo antaa hevostaan kesäksi, ainakaan kymenlaakson alueelta. Uunollakin olisi tarkoitus kisata kesällä, mutta oma uskallus on vielä vähän niin ja näin.
   Huomenna Vappu suuntaa Jaffalla kisoihin Katajasuolle ja minä lähden hoitamaan ja auttelemaan. Menemme sinne kävellen, koska matkaa on vain n. 5 kilometriä, jos sitäkään. Kyseessä on oikeastaan harkkakisat, joten ihan harjoitusmielellä ollaan menossa.

Jesse4.jpg Jessekään ei välttynyt kameralta;)