img1937718.jpg

Aivan mieletöntä, että kesälomaan on enää alle viikko! Enää muutama päivä ärsyttäviä naamoja, ärsyttäviä tunteja, ärsyttäviä opettajia.. ärsyttävää kaikki koulussa. Varsinkin tuossa koulussa. Se on täynnä itsekeskeisiä ihmisiä, jotka haukkuvat selän takana joka ikistä ihmistä, ajattelevat vain itseään ja tönivät muut pois tieltä. Siellä ei vaan kukaan pysty olemaan oma itsensä. Siellä nauretaan kaikille. Ylä-aste ei ollut kiva paikka. Liian paljon ihmisiä liian pienessä tilassa. Järkyttävää, jos vielä kutosluokat aiotaan siirtää ylä-asteelle. Onneksi minä olen silloin jo kaukana, toivottavasti.

Eilen kastuttiin sitten ekan kerran melko kunnolla tänä kesänä. Oltiin juuri lähdetty Jessen kanssa kentälle ja kasattiin esteitä, kunnes alkoi kamala vesisade ja kissa kuljetuskoppiin ja menoksi. Märkiä kuitenkin oltiin, mutta se ei meitä haitannut. Mentiin sitten talliin harjottemaan.
   Tänä aamuna lähdettiin käymään rannassa. Matkalla tuli monen monta koiraa, joita Jesse tuijotti hyvältä välietäisyydeltä tiukkana. Yksi koira ei malttanut jatkaa matkaansakaan, vaikka iso mies yritti sitä kiskoa. Kyllä alkoi siinä vaiheessa naurattamaan, kun samainen koira oli ennenkin juuttunut tuijottamaan pelottavaa Jesse Joonatania. Jesse kyllä pelkää vieraita koiria, mutta tuttuja koiria se menee kiinnostuneena haistelemaan.

''ai ollaanko me menossa taas tuonne alas, rantaan?''
img1937699.jpg

img1937700.jpg

Jesse ei vettä arastele, vaan menee heti veden ääreen ihmettelemään.

img1937701.jpg
img1937702.jpg
img1937703.jpg

Ja pitihän Jessen päästä lopulta muutaankin tallustelemaan. Onneksi tassut puhditustuivat aamukasteessa, niin ei kissa joutunut tallilla tassupesulle.
img1937715.jpg

Kotiin Jesse osaakin aina mennä.
img1937716.jpg

Koti näkyvissä, kello kahdessatoista!
img1937717.jpg

Päästiin kotiin ja alkoikin jo kamala vesisade. Saas nähdä kastutaanko Uunon kanssa tänään läpimäriksi.