Vuosi on sitten vierähtänyt! Huomenna eletään jo vuotta 2010! Uutta vuotta sitten viettämään tänään illalla:) Hevoset haetaan jo aikaisemmin sisään karkuun raketteja. Jesse saa kuunnella hevosten kanssa rakettien pauketta turvallisesti tallissa. Uusi vuosi ei ole kyllä eläinten juhlaa..
   Ensi vuodelle ei ole oikeastaan pahemmin mitään suuria suunnitelmia. Koulussa pitää jatkaa ahkerasti opiskelua kun tiedossa on välikokeita; hurja Helppo C:1 ja 60 cm 8) Enkä edes ole täysin varma välikoe hepasta.. Terolla olen aika paljon mennyt, mutta ei kyllä oikein inspaa mennä sillä varsinkaan koulua jollei verkka-aikaa varata pari tuntia... Koulu osuuteen haluasin ihanan Ollin ja Fredin, koska ne on aika simppeleitä. Ja, tietysti voisin mennä Uunolla! Esteille en sitten tiedä, ehkä se estekonkari Fredi.. Sitten on tallinäyttöjä, ja ne taitaakin tulla jo alkuvuodesta. Kai meillä jotain muitakin kokeita on, mutta en sitten tiedä mitä.
   Jessen ja Uunon suhteenkaan ei ole hirveästi mitään suunnitelmia. Jessen kanssa on jossain alkuvuodesta toivottavasti kotikissanäyttelyt ja voisi kierrellä mahdollisimman paljon lähellä olevissa näyttelyissä. Uunon kanssa jatketaan treenailemista samaan malliin ja ilmojen lämmetessä mennään Jepan valmennuksiin harjuun.