Vaikka täytän oikeasti 16 vasta ensi viikon ke eli 11.11. pidin synttärit jo eilen. Oltiin ihan vain kaupungissa muutaman kaverin kanssa syömässä hesessä. Kun oltiin miettimässä millä bussilla ollaan menossa takaisin kotiin, heitin päästäni että kävellään kotiin. Lähdettiin sitten puoli tosissaan kävellen Vapun ja Riikan (ja Hennakin tuli vähän matkaa) kotiin. Matkaahan oli sellaiset 10 kilometriä. Arvatkaa jaksettiinko? Kyllä! Eikä edes kestänyt kuin kaksi tuntia.. Jalat oli kyllä ihan puhki sen jälkeen kun piti vielä kävellä asfaltilla ;D
   Eilen oli myös valmennus. Oli tosi tosi rankkaa, koska keskityimme erityisesti istuntaan. Uunokin oli kuin atomipommi ja meinas koko ajan räjähtää käsiin, joten kädetkin joutuivat koville. Laukkailin vielä valmennuksen jälkeen kevyessä istunnassa höyryjä pois. Tänään oltiin muuten vaan tuuppaamassa ja Uunolla oli tietenkin vielä virtaa jäljellä. Ihmeen rauhallinen se kuitenkin oli, vaikka laukoissa yrittikin tykitellä ilman lupaa. Kotimatkalla se kyllä sai taas jonkun ihme kohtauksen kun jäi liikaa jälkeen Hamista ja sitten tultiin sivuloikkia rytinällä ja otettiin Hami kiinni. Mitäköhän tapahtuu kun tulee oikeasti kylmät ilmat kun Uuno on jo nyt iha virtanen..
   Ainiin. Jessekin pääsi vielä tänään metsälenkille ja laihiksen tulokset alkavat näkyä, massu on ainakin pienentynyt reilusti! Toivottavasti saadaan näyttelyihin mennessä vielä vähän pois liika vatsaa:)

Tämän päiväisiä ratsastuskuvia löytyy täältä!

hamijauuno 003.JPG