15 minsaa aikaa kirjoittaa ennen kun Skins alkaa, joten aika nopeasti ja epäselvästi tulee nyt sitten tekstiä:) Koettakaa kestää kaikki kirjoitusvirheet yms.

Kissi neidillä oli eilen eläinlääkärin tarkastus ja isoksi harmiksemme selästä löytyi jotain mystistä vikaa. Tosi harmi homma Vapulle kun Vappu oli juuri löytänyt kivien ja kantojen alta niin kivan hevoskaverin. Eikä selkävikaista kannatta ylläpitoon ottaa, koska turhaahan sitä muiden hevosten kipulääkityksiä alkaa maksaa. Kissi lähtee viikonloppuna takaisin Elimäelle ja Vappu jää ilman hevosta ainakin toistaiseksi. Toivottavasti Vappu löytää pian uuden hevosen ylläpitoon!!

Minä en ole mikään sanomaan,
Että onko tässä maailmassa
Jotain suurempaa, joka ihmisiä
Yhteen kuljettaa. Minä en ole
Mikään neuvomaan, että pitäisikö
Ikuisuuksiin asti sitä oikeaa
Odottaa, vai ottaa joku, jota edes
Vähän rakastaa. En varmasti tiedä,
Että miten siitä selviää, jos on
Sen oikean jo löytänyt ja sen
Yhtäkkiä menettää.

Kaiken ei tarvitse olla täydellistä.
Kaiken ei tarvitse mennä, niinkuin
On etukäteen suunniteltu, niin
Kuin tähtiin kirjoitettu. Joskus
Täytyy elämän potkia turpaan niin,
Että sattuu kunnolla, muuten ei
Voi onnea oikeasti tuntea ja kun
Se sattuu kohdalle, niin se tuntuu
Siltä, niinkuin joku päästäis kädet
Kurkultas ja sanois: "Nyt saat
Hengittää."


(Goon - kaiken ei tarvitse)

Ah, Goonin tehtaan varjosta - levy saapui tänään:) Olen kuunnellut sen kohta varmaan puhki ja korvat on ihan lukossa kun olen kuunnellut sitä ihan täysiä. Mutta on se vaan niin hyvä levy, suosittelen täydellä sydämellä! Pitää tilata muutkin Goonin levyt..
   Tänään ihan normi päivä muuten, tosin Vappu aloitti koulun ja päivällä oli aika yksinäistä. Ezzinalle tuli kengittäjä ja menin sen jälkeen ratsastamaan sen (neiti oli hieno<3), enkä jaksanut enää lähtä Uunoa liikuttamaan joten sillä oli sitten vapaa. Illalla käytiin vielä kesän viimeinen uinti reissu joella. Nyyh, kohta vesi on kylmää ja tulee syksy. Syksy. Onko nyt jo syksy? Miksei kesä ja loma voisi jatkua ikuisesti? No toisaalta, minullakin on jo kassit tuossa lattialla lähtö valmiina Harjuun, enkä välttämättä jaksaisikaan enää lomailla:-) No, vielä on kesää jäljellä, 5 päivää.

70882.jpg <3 Mitä olisikaan ollut kesä ilman Goonin musiikkia..