Tänään oli aivan ihana päivä. Tuntui kuin kesä olisi tullut takaisin. Jessekkin pääsi heti aamusta pellolle loikkimaan ja vetämään peltorallia ja vielä illalla ennen harjuun lähtöä jolkottelemaan hiekkatielle ja metsään. Loput päivää Jesse loikoili auringossa ja riehui uuden aktivointi lelun kanssa.. Se lelu on kyllä ollut mahtava ostos, kun ei tartte kun laittaa aktivointilelu rappusille niin Jesse juoksuu maukuen leikkimään sillä. Kauankohan sekin kestää Jessen riepottelua..
   Uunolla menin kentälle treenaamaan kootun ravin alkeita, mitä ollaan nyt alettu yksityistunneilla kunnon harjoittelemaan. Ratsastin sitä ensin n. tunnin kunnolla läpi ja kuulolle ja lopuksi sitten alettiin kokoamaan. Ensin se kohotti päätä ja alkoi vähän sipsuttelemaan paikoillaan ja kiitin sitä siitäkin. Aloin kuitenkin vaatia peräänantoa ja samaan aikaan kokoamaan ja silloin Uuno kyllä ylitti itsensä! Tuloksena oli tosi hienoa, niska korkealla melkein paikallaan koottua ravia (sipsuttelukin jäi pois). Mentiin kokonainen ympyrä koottua ravia ja olin kyllä niin läpimärkä hiestä, että kuski ei olisi enää jaksanut. Enkä raaskinut pyytää enempää. Ensi viikonloppuna voisin taas ottaa noita koottuja, kun ne alkaa sujumaan jos tosi mallikkaasti ja pyytää vaikka Vappua kuvaamaan!
   Terhi ei jaksanut tulla ratsastamaan´kanssani, joten mentiin vain irtojuoksuttamaan Ezzi ja sain napsittua pari ihan hyvää kuvaa. Neiti veti hurjaa pierupukkirallia ympäri kenttää:D