1247412046_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uppiksella taitaa tosiaan nousta vapaa päivät päähän - eikä asiaa auta yhtään pyllyn päällä pöristelevä ampianen.. Onneksi nyt saa alkaa pikku hiljaa normaalisti liikuttamaan..

   No siis, lähdin taas tänään Uunon kanssa kahdestaan taluttaen kentälle. Laiton onneksi ihan varmuudella etusiin suojat, päähän (totta kai) suitset ja käteen ketjunarun, koska heppa on ollut todella pölvästi viime päivinä. Kenttä oli onneksi tyhjä ja Uuno malttoi aluksi kävellä ihan rauhallisesti ja tehdä maastakäsin käännökset, pysähdykset ja peruutukset onnistuivat hyvin. Rauhaa ei kuitenkaan kauaa kestänyt kun Uunon pyllyn päälle tuli hyörimään ampiainen (on näitä ollut ennenkin) ja Uuno keksi siitä sitten vetää kunnolla herneet nenään! Heppa loikki pystyyn (minulla lyhyt ketjunaru..) ja pukitteli minkä ehti. Amppari oli vielä meidän tuurilla tosi sisukas, enkä saanut Uunoa mitenkään rauhoittumaan - ainakaan missään välissä kun väistelin sen viuhtovia jalkoja.. Näin parhaakseni että nyt lähdetään kotiin, jos vaikka ampparista päästäisin eroon. Portti auki ja rytinällä ulos. Heppa touhotti vierellä kun atomipommi ja amppari edelleen kimpussa! Tönäsin hepan pellon puolelle, koska sitä kautta olisi paljon turvallisempaa mennä. Hyvä ettei kaaduttu rytinällä ojaan kun Uuno vaan samaa aikaa hyppi ja pukitteli. Roikuin kuolaimessa minkä ehdin. Onneksi jossain vaiheessa amppari katosi, mutta se ei Uunoa rauhoittanut. Onneksi pukittelu ja pystyyn hyppiminen loppuivat. Välillä tuli tunne, että ei enää voimat riitä sen elukan pitelemiseen. Onneksi muistin viime tingassa ottaa nahkahanskat mukaan! 
   Huh, onneksi selvittiin kotiin ehjin nahoin! Uuno on varmaan tosi mukava kun saa alkaa ravailemaan yms.. Onneksi äiti lupasi kysyä Hannaa, niin en yksin joudu sen kanssa taistelemaan.
  Pitäkää peukkuja että saadaan Uppiksesta oma itsensä ja astetta rauhallisempi!

Jaffalle tuli eilen eka koeratsastaja, joka vaikutti tosi kiinnostuneelta - vaikka Jaffa keksi vetää omatoimiset laukkapyrähdykset kun rullaluistelija meni juuri silloin ohi! Toivotaan että poni pääsisi nyt hyvään kotiin ja Vappu löytäisi unelmien ylläpito hepan.