Vappua odotetaan vähän liiankin innolla Jessen ja Uunon kanssa. Jesse on innostunut uudesta lelulaatikostaan ja kaivaa sieltä aina lempihiirensä esille. Ja jos laatikko on kiinni, pitää se aukaista aina, joka ikinen kerta Jesselle. Temppuja ei olla harjoiteltu, lukuunottamatta istumista. Vanha naksutin on hävinnyt tuhka tuleen, enkä ole vieläkään jaksanut ostaa uutta.
   Uunolla olen treenaillut koulua. Ostin eilen uudet ratsikengät ja niihin saappaan varret. Yritän kuitenkin nyt säästellä niitä Harjun pääsykokeisiin, ennen kun ne ehtivät jo likaantua. Uuno on kuitenkin mennyt hyvin, vaikka itse en ole aina niin mukana menossa (varsinkaan silloin kun Uuno lähtee hippulat vinkuen karkuun huppariani, joka lähtee lentoon sen ollessa kentän ulkopuolella). On kummallista, että verkassa Uuno on pehmeä ja maltillinen, mutta kun alamme säätää rataa niin on heppa kun ydinpommi ja kaikki menee suoraan päin mäntyä. Johtuu varmaan suureksi osaksi omasta jännittenäisyydestä. Pitää muistaa hengittää, hengittää ja rentoutua.
   Ja koulu onkin sitten mennyt hienosti. Äidinkielen lopputyöstä tuli 9 puol ja se kyllä yllätti. Vikat kokeet kyllä edessä, mutta tähän asti on mennyt kokeet ihan kohtuullisesti. Nyt vielä jaksaakin paremmin lukea, kun kesäloma lähestyy tuoden uutta voimaa.

I've got a sweet secret under my bed
Have to hide it from my friends
'Cause my pony is the fastest in the world
She almost flies in the morning sky


img1875373.jpg

he's so cool, her eyes burn brighter
he could suck me dry

img1875374.jpg

Why shouldn't I just kill my Pony
She's a disease inside my head
I'm giving all of me away
I get nothing back, she's a liar

img1875376.jpg

I've got a sweet secret under my bed
Or inside my head like mom said
She's all I got, she makes me perfect
And they can see me and I am pretty

img1875375.jpg

her eyes burn brighter, he makes me perfect

img1875377.jpg