Aamulla kävin raikastavassa suihkussa ja sen jälkeen kävin nopsaan ratsastamassa Uppiksen. Sen jälkeen oli suunnitella piknikki Hennan ja Ninnin kanssa, mutta oli sitten pakko soittaa mukaan vielä Riika ja Vappukin. Väkersin nopeasti eväät (kaksi onnetonta leipää), Vappu tuli meille ja lähdettiin loistavalle piknikki paikalle; valleille. Henna tuli bussilla lähipysäkille ja Ninni ja Riika raahautuivat vähän myöhemmin mukaan. Seikkaltiin hetki valleilla ja nähtiin söpöjä lehmiä ja niiden vasikkoja<3 Kun maltettiin jatkaa matkaa niin löydettiin kiva kalliopohjainen piknik paikka, minne levitin sitten viltin ja käytiin siihen syöpöttelemään.
   Ei meillä ollut mitään suuria eväitä kellään, mutta tarkoitus oli kuitenkin enemmän pitää ja hauskaa kun syödä. Ja hauskaa meillä olikin.. Tosin se oli kurjaa, kun oltiin kaikki vasta kuultu, että kaupungissa joku 15-vuotias oli puukottanut kuoliaaksi jonkun vanhemman pojan..:/ Kaikkea sitä ja sattuu täällä päin. Viime vuonna viereisessä kylässä isoveli tappoi molemmat pikkusiskonsa;S No mutta, onneksi sellaista ei ole sattunut tutuilleni!
   Kun oltiin evästetty jo jonkin aikaa, alkoi tihuttaa vettä. Viltti takas pöyrän tarakalle ja eväät kassiin ja menoksi. Kaikilla muilla oli pyörät paitsi Hennalla (ja kukaan ei pystynyt tietenkään tarskittamaan) joten Henna sai hölkkäillä perässä. Sade sen kun yltyi, eikä täällä korvessa hevillä mitään sateensuojaa löydy. Kökittiin suurin kuuro puiden alla ja kun se vähän hellitti jatkettin matkaa. Pisarat olivat mielettömän isoja! Kun sadekuuro yltyi taas, mentiin toisten puiden alle kykkimään. Kykittiin siellä ja laitettiin vilttini päällemme. Taidettiin olla aika mielenkiintoinen konkkaronkka siinä hiekkatien varressa viisi tyttöä pyörineen viltin alla! Yhtä'äkkiä sade muuttui raekuuroksi! Kävi hetken mielessä, että tulikos nyt sitten yhtä'äkkiä talvi. Eikä siinä vielä kaikki, ukkonen alkoi jyrähdellä uhkaavasti. Silloin pinkastiin takaisin matkaan ukkonen hännän alla.
   Ukkonen onneksi loittoni parin jyräyksen jälkeen, raekuuro muuttui sateeksi ja sade loppui. Aurinko paistoi pilvien lomasta ja kuivatti märät vaatteet. Ja pilkotti se sateenkaarikin siellä. Jatkettiin matkaa lähimpään sateensuojaan (vaikka sade loppuikin) ala-asteen pihalle ja hilluttiin siellä puhumassa kaikennäköistä viisasta ja vähemmän viisasta iltaan asti kunnes mentiin saattamaan Henna bussipysäkille.

Olikohan kesä nyt sitten tässä. Enää huominen ja sekin menee ratsastamiseen ja tavaroiden pakkaamiseen. Sitten se on moro ja tää häippäsee med Ninni harjuun ja syksy voi mullakin virallisesti alkaa.

Henna, minä, Riika, Vappu, Ninni.
1250274158_img-d41d8cd98f00b204e9800998e