Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat,
Lähdetään lennolle?
Näytä mulle, missä sul on rusketusraidat,
Piirrä ne kartalle.


Kesäloma on alkanut niin ihanasti, ettei pitkään aikaan ole ollut näin rentoa, tressitöntä ja ihanaa taukoa kaikesta inhottavasta. Thank God, kesätyötkin alkavat vasta ensi kuussa! Päättötodistus tuli käteen, eikä siitä sitten sen enempää. Ihan ok se kuitenkin oli, keskiarvo varmaan sitä seiskaluokkaan. Mentiin tottakai illalla rannalle juhlistamaan koulujen loppuja ja aika riehakkaaksi meno lopulta menikin..
   Sunnuntaina lastasimme Lankun (jaksoin herätä launtain jälkeen!) ja pappa lähti laitumelle entiselle ylläpitäjälleen. Harmittaa kun en saannut kesää viettää sen hevosen kanssa ja nyt olen taas yksin Uunon kanssa. Lankun tilalle tuli suokkitamma Lissu.
   Ratsastaminen on ollut kentällä aika inhaa kun aurinko on porottanut 30 asteen korvilla. Ollaan sitten maastossa käyty ja viipotettu Ezzinan perässä. Vapun kanssa mietittiin, että jospa löytyisi joku uittopaikka. Oltiin katsomassa kun Ranea ja Elvistä uitettiin ja oli ihan hauskan näköistä touhua. Uunon kanssa en kyllä uimaan lähtisi, mutta Jaffa on entisessä kodissaan kuulemma uinnutkin. Pitää katsoa mitä kesä tuo tullessaan, mutta enpä usko että jaksetaan kuitenkaan raahata heppoja minnekkään uimaan.
   Heitettiimpä talvikarvat (Ninnin sanoin) jo monta kertaa kahden päivän aikana ja piknikillä olen käynnyt Annan kanssa valleilla ja Vapun kanssa vähän siellä sun täällä. Ruskettunutkin olen ihan hyvin, tosin kädet punottaa kuin petteri punakuonon nenä. Jesse puolestaan ottaa lungisti ja loikoilee suurimman osan päivästä, mutta jaksaa ihan hyvin lenkkeilläkin vaikka turkki onkin tosi paksu.

Lissu saapuu ekaa kertaa tarhoille. Uuno ja Ezzi huomaavat muukalaisen:)
img1969935.jpg
Uunon ilme ''wtf kuka toi on''
img1969936.jpg