img2037011.jpg

Kesäkuun lopun ja heinäkuun alun ihanuus: heinätyöt. Hikipäässä sai porottavalla pellolla tänään ekaa kertaa heitellä paaleja pinoon, huhhuh. Ja vasta kaksi peltoa saatu tehtyä! No mutta, pitäähän Uuno paralle riittää heiniä sitten koko seuraavan vuoden, että jaksaa hommia vääntää.
   Hevosista puheen ollen, en ole varmaan kertonutkaan että Jaffa myydään. Jos poni kiinnostaa voi sitten vaikkapa ottaa minuun yhteyttä niin voin ajaa asiaa eteenpäin Vapulle.. Myynnin syy ei todellakaan ole ponissa!

Sillä välin kun itse hikoilen ratsastuskentällä ja heinäpellolla, Jesse lepäilee kaiket päivät. Iltaisin se on saanut sekoamiskohtauksia, juossut innoissaan ympäri pihaa karva pystyssä, jos on heittänyt edes kahden metrin päähän jonkun lelun.. Päivällä on kissaparalla ollut niin hirveän kuuma, että ollaan jouduttu viileällä vedellä helpottamaan oloa. Ihme kyllä, Jesse antoi mahtavasti kastella koko turkin! Kissa oikein kehräsi ja nuoli käsiäni. Suostuipa se jopa seisomaan vesivadissa, mutta jostain syystä etujalkojen kasteleminen oli kyseenalaista, mutta kyllä sekin onnistui ilman sähinöitä. Kuvia en saannut kun pesun alkusoitosta, jolloin tassut, pää ja häntä olivat vielä rutikuivat. Pitää ensi kerralla pyytää joku kuvaamaan pesuprojektia.

img2037012.jpg

Namia syömässä. Edessä pariton sukka, jonka pujotin käteen ja hankasin kissaa. Oli muuten kätevä!

img2037010.jpg
img2037009.jpg