Piti sitten herätä tänään jo ennen seitsemää, kun tallille tuli eläinlääkäri. Hami raspattiin ja Jesse sai rokotteen. Myös naapurin ihana ragdoll kissa tuli tallille rokotettavaksi. Jesse sai ihan normaalit rokotukset ja lisäksi vielä rapies (vai mikä lie) tuikkeen jos ollaan näyttelyihin menossa ennen seuraavaa rokotusta. Jesse käyttäytyi tosi hienosti. Ekassa rokotuksessa Jesse vaan köllötti sylissäni eikä edes huomannut piikkiä niskassa, mutta kun muistettiin vielä se ''näyttelykissan'' tuikekin niin jouduttiin rokottamaan toiseen kertaan niin siinä piti vähän eläinlääkärille näyttää kulmahampaita. Haminkin raspaukset sujuivat hyvin kun sai rauhottavat iskettyä suoneen.
   Jesse oli koko päivän tosi väsynyt, niin kuin viimeeksikin rokotuksen jälkeen. Mistä lie johtuu. Yksi lenkki käytiin heittämässä, mutta lopun päivää Jesse nukkui kerällä sängyssäni. Välillä Jesse heräsi, istuskeli lattialla ja hyppäs takaisin nukkumaan, kun normaalisti se nukkuu yhdet pidemmät päiväunet. Viimeeksi oli ihan sama juttu kun Jesse oli vielä pentu. Onko muidenkin kissoilla väsymystä rokotuksen jälkeen?:O 
   Eilen päätin pitää Uunolla ratsastus vapaa päivän ja oltiin vain kentällä maastakäsittelemässä ja kävelemässä pikku metsä lenkki lopuksi. Tänään en muuten heppoillut ollenkaan, mutta olin katsomassa kun Hanna liikutti Uppiksen ja napsin vähän kuvia ja videoita. Illalla laitettiin Vapun kanssa kentälle valmiiksi vähän kouluaita rajauksia, niin voidaan huomenna harjoitella niitä ratoja. Päätin siis mennä HeA nollan ja vapusta en vielä tiedä, mutta varmaan myös jonkun HeA'n? Ainiin ja käytiin heppatarvike liikeessä hakemassa mulle ajolasit, uudet ratsastushousut ja talviratsastushanskat.

You're so beautiful, So damn beautiful


Hanna ja Uuno