Vika talliviikko pyörähti käyntiin ja oon siis tän koko viikonlopunkin harjussa.. Oon siis putkeen täällä ensi viikon viikonloppuun asti. Pääsee vasta sitten Uunoilemaan.. Onneksi normaali koulu alkaa ensi viikolla ja tiedossa on paljon ratsastusta, vähän ajoa ja hevosen juoksutusta ja esittämistä. Ja alkaahan se englantikin, mutta se ei kyllä olekaan niin simppeliä:) Pakko silti opiskella sitäkin ja yrittää oppia sitä jos vaikka joskus lähtis ulkomaille jonnekkin hienolle tallille 8D
   Kun tänään hain taas Kaapon sisään ja rapsuttelin sitä, päätin että nyt kysyn voinko alkaa hoitaa sitä. Onneksi tallimestari oli mielissään ja lupasi että saan aloittaa hoitamisen vaikka heti, siihen ei ole mitään esteitä:) Jes! Pääsee rapsuttelemaan palleroa vaikka joka päivä täällä harjussa:) Tekis mieli mennä ratsastamaankin sillä. Jos en saa sitä viikonloppuna ratsastettavaksi, niin kyllä haluan sitten ensi viikolla sen jollekkin tunnille! Tänään kuitenkin vain hoitelemaan ja pusuttelemaan pikkuista.
   Ainiiiiiin, ja niistä koulukisoista. Osallistuja oli liian vähän (todella outoa, eikö porukka halua kisata vai kiinnostaako vain esteet?) joten ne peruttiin:( Eipä harjoittelu silti hukkaan mennyt missään tapauksessa! Mutta onneksi täällä on noita kisoja usein, joten seuraavia vain odotellessa ja treenaillessa siis.


Ninni ja Emi, kämppikset 4 ever;)