Me halutaan Uunon ja Jessen kanssa nyt yhteistoimin muistuttaa kaikkia, että kaveria ei jätetä - eläimet lukuunottaen! Kun lemmikin ottaa siitä pitää huolehtia viimeiseen asti. Tänään nimittäin tapahtui todella, todella kurja juttu.
   Eilen illalla naapurimme olivat nähneet kuinka läheiseen pikkumetsään oli kaartanut valkoinen auto, ravistanut jotakin pois kopista ja huristanut tiehensä. Rekisterinumeroa eivät olleet ehtineet ottaa, mutta olivat lähteneet katsomaan mitä metsän reunalla lojui.
   Puun alla nuokkui kaksi nättiä kotikissaa, aivan tokkurassa. Naapurit tulivat sitten vasta tänä aamuna sanomaan siitä meidän isälle, joka lähti salamana äidin kanssa katsomaan kissoja. Molemmat kissat olivat kuulemma näyttäneet ihan normaaleilta, hyvin hoidetuilta kotikissoilta (ei siis miltään sairailta villikissoilta). Ne olivat olleet molemmat harmaita ja todella nätin näköisiä. Jotakin myrkkyä niille oli kuitenkin annettu. Ne olivat myös hyvin pelokkaita ja kylmissään, mutta siitä huolimatta kilttejä. Kun äiti soitti eläinsuojeluyhdistykselle ne tultiin hakemaan pois ja kissat olivat menneet nätisti turvalliseen koppiin ja matka lääkäriin alkoi.
   Valitettavasti näille kissoillekkaan ei koitunut onnellinen loppu, vaan molemmat kissat kuolivat myöhemmin. Niille oli syötetty ihmisten luultavasti unilääkkeitä tai rauhoittavia. Miten sairas ihmisen mieli voi olla, että tekee jotain tuollaista? Ne ihmiset olivat äärimmäisen ilkeitä ja törkeitä. Sellaiset ansaitsaisivat samallaisen kohtalon!
EDIT! Kissat selvisivät sittenkin! Kissat etsivät nyt uutta rakastavaista kotia, ja ilmestyvät tänne varmaankin jossain vaiheessa:)


Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable


Pitäkää kissakaverista huolta!

img1839255.jpg