Aika outoo että netti toimii, koska en oo ees käynny maksamassa toimistoon tän kuun nettimaksua? No, pitää huomen muistaa käydä maksamas, ettei mee kone pimeeks kesken kaiken..

Tänään oli ehkä pisin päivä Harjussa kuin ikinä. Ninnin ja mun osalta se kuitenkin vähän helpottui, kun nukuttiin pommiin ekalta matikan tunnilta. Heräsin siihen kun Ninni huusi ''Emilia, kello on 10 yli kahdeksan!''. Täällä kun on vielä sellainen käytäntö, että jos myöhästyy ei tulla tunnille ollenkaan. Onneks meidän matikan ope on niin kiltti, että päästiin tokalle tunnille, eikä saatu ku muutama korvattava tehtävä. 
   Matikan jälkee meillä on maailman tylsintä ympäristötietoa ja kirjotettiin kaks tuntia kierrätyksestä. Mikä sen mielenkiintoisempaa. Onneks vikat neljä tuntii oli kavionhoitoo ja päästiin taas tositoimiin. Kengitettiin taas heppaa, ja tällä kertaa pääsin naulaamaan kengän. Se oli kyllä aika työlästä, kun kolmi vuotias suomenhevonen nojaa minua vasten ja riuhtoo jalkaansa. Mut hienosti silti onnistui, vaikka ensin vähän yli varovaisesti naulasinkin, ettei vaan mene vika kohtaan. Mulle olis voinnu antaa vaik ensalkuun sellasen hienon irtokavion, mikä on otettu teurashevoselta:D. Ei olis ainakaa kauheesti haitan jos olis naula vähän vika kohtaan mennyt.. No, onneks sain kaikki naulat oikeisiin kohtiin ja oikein päin! Nähtii myös heppa jolla oli kaviossa mätäpaise ja katottiin miten siihen tehtiin haude.


Huomen on aamulla ratsastusta ja pääsen taas ratsastamaan ihanalla Fredillä! Oon muuten ny aatellu, että perun koko ohjaajaksi hakemisen, kun tuolla hoitaja/harkkaohjaaja puolella on tuota hoitoasiaa niin paljon:) Ei tarttis sitte tressata niistä kokeistakaan(: Mulle se on nimittäin yks ja sama oonko ohjaaja vai harkkaohjaaja.. Ohjaaja mikä ohjaaja!

Njuu. Kohta alkaa salkkarit >D Eilen missattin ne, koska unohduttiin Ninnin kanssa netin ihme maailmaan. Sen jälkeen mentiin pilkkopimeälle lenkille Harjun ympäristöön ja innostuttiin kuvaamaan yhtä videota.. Mutta siitä myöhemmin lisää jos innostutaan vielä tekemään se loppuun asti..