Olemme jo pitkään ihmetelleet, kuinka lähistöllä liikkuu aivan Jessen näköinen kissa, joka kuitenkin juoksee hätäpäissään karkuun kun näkee ihmisen. Äiti luuli yksi aamu, että Jesse on päässyt karkuun, mutta kutsuessa Jesseä nimeltä oli kissan pinkonut karkuun.
   Äiti muisti, että Jessen veli oli karannut sinä kuussa kun Jesse syntyi, eli elokuussa. Kyseinen Jessen veli oli aiemasta pentueesta ja Jesseä siis vanhempi. Ajattelimme heti, että kyseessä on Jessen vanhempi veli. Kun näin tänään kissan hiekkatiellä näin selvän yhteläisyyden Jessen kanssa. Kissan raidallinen häntä kruunasi kaiken. Jahtasimme kissaa Riikan kanssa myöhemmin metsässä ja sain napattua siitä yhden kuvankin.

img1861592.jpg

Nimesin kissan Kasperiksi. Kasper on erittäin arka ja villiintynyt. Kiinnostaa vaan onko kyseessä todella Jessen isoveli. Jollain konstilla yritämme saada Kasperin kiinni. Laitoimme yöksi leikkimökin rappusille kissalle ruokaa, jospa kissa tottuisi tulemaan syömään meille.
   Äiti lupaili, että jos Kasper saadaan jollain konstilla kesytettyä, - eikä sitä kaivata kotiin- , saa Kasper muuttaa meille Jessen kanssa.:) Olisi todella hauskaa saada toinen kissa, ja varsinkin Kasper..
  Toivotaan vaan, ettei Kasper ehdi juosta auton alle sillä välin kun olemma viikonlopun laivalla ja ruotsissa.. Ehkä Kasper vielä ilmaantuu huomen aamulla, ennen Helsinkiin lähtöä.


Jesse vauhdissa.:)
img1861593.jpg
img1861591.jpg