Eilen oli eka ratsastustunti Harjussa. Ope kyseli eka kauan ollaan ratsastettu ja missä. Mulle se sitten laittoi Fredin. Kun löysin Fredin karsinan, siellä seisoi todella iso puoliverinen. Heppa tervehti minua korvat hörössä ja antoi hoitaa kiltisti. Minua ei ollut pitkään aikaan jännittänyt niin paljon! Satulaakin laittaessa kädet meinasivat täristä:D Mentiin sitten kentälle. Ratsukkoja oli varmaan 8-9, enkä ollut ollenkaan tottunut niin isoon ratsastusryhmään. Hyppäsin sitten pojun selkään ja tunti alkoi. Opena meillä oli Mika Malaska, enkä ollut ikinä ollut hänen tunneillaan.
   Tunti meni sitten loistavasti kun jännitys katosi. Fredillä oli iso ravi, mutta kun ope pari kertaa käski rentoutua, niin selässä oli tosi rento ja joustava istua. Fredi oli aluksi tahmea ja painoi ohjaa kuuntelematta pidättettä. Kun teimme taivutuksia kulmissa, alkoi se pikku hiljaa kevenemään edestä ja ottamaan takaosaa alle. Siirtymät auttoivat myös saamaan sitä ohjalle kuulolle. Loppuen lopuksi meni Fredi toosi hienoa ravia ja korvat lurpattaen kuunteli pienintäkin pidätettä! Oli ihana tunti, jäi kyllä mahtava fiilis! Onneks perjantaina uus tunti ja toivottavasti yhtä ihana heppa ku Fredi <3

Liikkatunnit on ollu taas aika mielenkiintoisia. Eilen ja tänään oltiin taas bunkkereissa tutustumassa. Tänään oli luvassa myös jotain muuta extremeä, kuin kalliokiipeilyä. Päästiin oikean Offroad auton kyytiiin! Mentiin vaikka kuinka jyrkästä kalliosta ylös ja alas. Puristin rystyset valkoina kiinni penkkiin. Huh mitä menoa:D Jos et tiedä millainen auto on Offroad, klikkaa tästä! Harjussa on tosiaan aika mielenkiintosia nää liikkatunnit..

Eiliseltä lenkiltä.
img2209415.jpg

Every night and every day
I think of you and want to say
You're deadly company
And every where I go or stay
This feeling will find its way
Your love is killing me